Почетна / Кошарка / Репрезентација

Доктор Драган Радовановић: Недовић почео да тренира, објективне тегобе Радуљице

На сајту ФИБА тече одбројавање дана и сати до прве утакмице на Евробаскету. Као да време упозорава повређене или ровите репрезентативце Србије да се што пре опораве. Као да упозорава медије да питају како су Немања Недовић, Мирослав Радуљица и Милош Теодосић.
ФОТО: Н. Неговановић

У тренутку док је откуцавало „14 дана, 22 сата...“ Драган Радовановић, доктор државног тима, почео је радом са информацијама. Кренуо је добре вести.

- Недовић је почео опрезно да тренира. Ипак, морамо и даље да пратимо пажљиво његов рад, због типа повреде.

Дакле, раме сјајног бека је у бољем стању, што ништа не обећава, али је свакако охрабрујућа информација. Добар почетак...

- Комплетни налази колена Радуљице нису још стигли. Постоји клиничка слика и објективне тегобе. Међутим, потребно је да нам стигну ти налази да бисмо више знали. Заиста се надам да ће доћи...

„Објективне тегобе“ није нешто што смо желели да чујемо. Радуљицу је заболео стари проблем, а сада ће, очигледно, после „Трофеја Београд“ пропустити и Суперкуп у Хамбургу. Идемо даље:

- И даље пратимо ситуацију са Теодосићевим листом, правимо контроле. Он је субјективно боље, али је потребно видети све и бити опрезан да не пренаглимо – додаје доктор Гага Радовановић.

Никола Калинић је скинут са листе повређених/болесних, а остали... Само нека буду здрави. 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejan neskovic
sve ovo mnogo lici na pricu darka milicica. nikad veci talenat ali ljubav prema splavovima i cevapima je najveca.
Peki
Umesto da ste tu prognozu izneli pred pocetak, ili na samom pocetku priprema da se pozove Dejan Musli, taj momak je zasluzio da bude u drzavnom timu jer je jedan od najboljih igraca Unikahe i cele Spanske ENDESA lige.
straja
Da li ovo govori doktor-lekar ili politicar....."subjektivno bolje"....."objektivne tegobe"...,cini mi se da je bolje da nije nista rekao.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.