Почетна / Кошарка / Репрезентација

КСС изабрао наследника Марине Маљковић: Поверење Стевану Караџићу

Стеван Караџић селектор сениорки, именовани и селектори млађих мушких и женских репрезентација
ФОТО: КСС

На седници Управног одбора Кошаркашког савеза Србије донета је одлука о именовању селектора женске сениорске репрезентације и селектора млађих мушких и женских националних селекција.

Најзначајнија одлука УО КСС свакако је избор Стевана Караџића на место селектора женске сениорске репрезентације Србије, актуелних европских шампионки и бронзаних на Олимпијским играма у Рију, чија ће промоција бити одржана у уторак 14. фебруара у „Кући кошарке”.

Нови селектори млађих мушких селекција, са изузетком универзитетске где није било промене, су: Владимир Ђокић, селектор младе мушке репрезентације до 20 година, Владимир Јовановић – селектор мушке јуниорске репрезентације до 18 година, Слободан Клипа – селектор мушке кадетске репрезентације до 16 година, Зоран Тодоровић – селектор мушке универзитетске репрезентације.

Кад је реч о женском сектору, нема промена на клупама селекција до 18 и до 20 година репрезентације. Нови селектор кадетске националне селекције је Зоран Тир, који је годинама уназад активан у КСС као стручни сарадник за рад са младима.

Дакле, Богдан Буљ ће селектор младе женске репрезентације до 20, а Милош Павловић селектор јуниорске репрезентације (до 18 година).

Изабране селекторе у предстојећем периоду очекује доста посла. Сениорке бране европску круну на ЕП у Чешкој од 16. до 25. јуна 2017, мушке млађе селекције ће наредног лета учествовати на европским првенствима и Универзијади, а млађе женске репрезентације на европским шампионатима.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Užas!
grobar
Nemoj...nemoj da padate jer...
кк Цз великан
Поздрављам избор Караџића пре свега, он је човек који је врло посвећен раду и верујем да ће репрезентација бележити добре резултате. Владо Јовановић такође добро решење, Клипа је доказан тренер са младима...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.