Почетна / Кошарка / Репрезентација

Србија дефинитвно без Јовића, Ђорђевић позвао Стефана Пота

Такав епилог могао се наслутити у тренутку када само Стефан Јовић од свих репрезентативаца није задужио опрему на окупљању у „Зири“

Није била велика, али постојала је шанса да ће накнадни прегледи показати да одлични плејмејкер може да се укључи у рад са националним тимом. Нажалост, то се није догодило.

Јовићу је због проблема са леђима, који су га мучили током сезоне, а због којих је пропустио финалну серију домаћег плеј-офа, неопходно апсолутно мировање у дужини од три седмице.

Селектор Александар Ђорђевић не може да рачуна на играча кога је прошле године извукао из „анонимности“. Али, већ је нашао замену, позив је накнадно добио Стефан Пот, члан румунског Асесофта.

Ово је велики хендикеп за нас, сваки играч је за нас злата вредан, а Јовић је био добра карика ове екипе. Нажалост, није ту – рекао је Ђорђевић новинарима у Београду.

Пот је прикључен да нам помогне на позицији плејмејкера и да покаже зашто је позван – навео је Ђорђевић.

Према његовим речима, постојала је нада до последњег тренутка да ће Јовић играти.

Кога нема, без њега се мора. Надали смо се да ће терапијама и мировањем успети да реши свој проблем, али и даље нажалост има проблема са леђима и апсолутно му је потребно мировање – казао је Ђорђевић.

Селектор је истакао да се нада да више неће бити повреда.

Сезоне су јако захтевне, ритам утакмица и календар се диже на невероватно захтеван ниво према играчима и они имају одређене проблеме. Јовић је први, надам се и последњи – рекао је Ђорђевић.

Европско првенство ће се одржати од 5. до 20. септембра у Немачкој, Француској, Летонији и Хрватској.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

killer
Mnogo jak igrac
XXXL
Cisto ciganisanje od strane kluba i igraca.Identican slucaj kao i kod srpskog Falkaa.Ne ide on sto je povredjen nego mu ne daju da ide da se ne bi povredio.
bolje je tako
Kako te nije sramota da pises ovakve izmisljotine? Iz Zvezde na pripreme idu Kalinic, Dangubic i Luka Kapiten ali samo se Jovicu zabranjuje odlazak na pripreme? Jovic je rpegledan od konzilijuma reprezentativnih doktora, covek vuce povredu ledja vise od pola godine, ne zaboravite da Jovic nije zbog te povrede ledja ni igrao u finalnim utakmicama domaceg plej ofa.
erik
Neka je ziv i zdrav, ali je po meni smesan igrac, koji ne zasluzuje poziv u repku. Stefan Pot je bolji igrac od njega(iako in on nije bog zan sta) i to ce vrvt i pokazati.
Šumadinac
ja nzm zašto se toliko preskače mali Miljenović, istina on nije tip igrača kao Jović više je ekstremno ofanzivan play ali mogao je bar da se sprema sa reprezentacijom značilo bi mu, a i msm da je toliko zaslužio
miki
zato što je dva puta odbio univerzitetsku reprezentaciju
mozda
Rebic?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.