Почетна / Кошарка / Репрезентација

Кокошков: Нов смо тим, концетришемо се на наредну утакмицу

Репрезентација Србије изгубила је од Швајцарске са 92:90 у трећем колу квалификација за Европско првенство
ФОТО: ФИБА

Селектор српских кошаркаша Игор Кокошков рекао је да његовом тиму после пораза од Швајцарске остаје само да се концентрише на наредну утакмицу.

- Честитао бих Швајцарској. Одлично су шутирали, добили на самопоуздању. Дошли смо да се такмичимо, а правили смо неке грешке које су нас коштале. Недостајала је комуникација. Нов смо тим и морамо да се концентришемо на наредну утакмицу и научимо из грешака - рекао је Кокошков после утакмице у Финској.

Репрезентација Србије изгубила је од Швајцарске са 92:90 у трећем колу квалификација за Европско првенство.

Следи утакмица са домаћином Финском.

- Играли смо против Финске неколико пута последњих година и добро су нам познати. До сада уопште нисмо говорили о Финској и од сутра се спремамо за њих. Играће код куће, осећају се удобно овде, без обзира на то што нема навијача, имају предност домаћег терена - казао је Кокошков.

Кошаркаш Србије Данило Анђушић честитао је противнику на великој победи.

- Лоше смо играли у одбрани, много поена примили. Нисмо играли како би требало. Ми смо млад тим и енергија би требало да буде у првом плану, а нисмо је показали. Има још утакмица, морамо да држимо главу горе и спремимо се за предстојеће изазове - казао је Анђушић.

Утакмица Србије и Финске биће одиграна у понедељак од 18.00 у месту Еспо.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Reality check
Toliko o kvalitetu igraca zadnjih godina. Toliko o kvalitetu koji je donijela jadranska liga. Kad primis 92 od Svajcarije jasno je k'o dan: nikad vise pozvati bilo kog igraca sa ovog spiska. Zagorac, Dangubic, Simanic- fala dovidjenja. Spominjem njih jer sam ocekivao da napreduju ostali nisu vrijedni pomena. Mozda Peno. Strasno je da ni jeadn igrac nije napredovao zadnje 3 godine. Bez problema se moze reci da su svi nazadovali. Znaci ne vole da treniraju. Takvima nije mjesto u reprezntaciji.
sloba
Kada sam pročitao da je Anđušić ponovo na spisku sve mi je bilo jasno,,,,
zorge
Repezentacija nema vodju, i nisu kolektiv. Pojedinci igrali za sebe, a ne za Srbiju. Neke treba pitati da li bas moraju svaki put da sutiraju trojku,ili ne moraju?
Zoran CZZG
Koja reprezentacija?Kakav crni vođa?Pa ni jedan od ovih šepavaca nabi igrao da su normalne kvalifikacije.Ovi takozvani prozori su takva glupost do sad neviđena u bilo kojem sportu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.