Почетна / Кошарка / Партизан

Дабл-дабл сјајног Јокића у победи Денвера, Кингси изгубили после продужетка, добре партија Бјелице и Богдановића (ВИДЕО)

Кошаркаши Портланда су на свом терену победили Голден стејт после продужетка са 129:124 уз сјајну партију Демијана Лиларда који је убацио 61 поен што је рекорд франшизе
ФОТО: БЕТА/АП

Кошаркаши Денвера победили су у ноћи између понедељка и уторка екипу Минесоте у гостима са 107:100, док је Сакраменто после продужетка изгубио од Мајамија са 118:113. 

Денвер је до 30. победе у сезони предводио Мајкл Портер са 20 поена и 14 скокова, Џереми Грант је убацио поен мање, док је Вил Бартон постигао 18 поена.

Никола Јокић је на терену провео 34 минута и уписао 17 поена, 13 скокова и пет асистенција.

 

У редовима Минесоте, која је везала и шести пораз у низу, најефикаснији је био Карл-Ентони Таунс са 28 поена.

Кендрик Нан и Џејмс Џонсон су са 25, односно 22 поена предводили Мајами до победе против Сакрамента на домаћем терену. Горан Драгић је додао 18, а Бам Адебајо два поена мање за победнички тим који сада на домаћем терену има скор 19/1.

У пораженом саставу најефикаснији је био Немања Бјелица, који је за 37 минута постигао 22 поена (8/13 из игре), забележио је шест скокова и три асистенције.

Богдан Богдановић убацио је 14 поена (5/15 из игре, 3/11 за три поена), ухватио је две лопте, поделио је два додавања за 34 минуте.

Кошаркаши Бостона су на свом терену славили против Лос Анђелес лејкерса са 139:107 и тако прекинули серију од три узастопна пораза.

Најефикаснији у победничком тиму био је Џејсон Тејтум са 27 поена, док су Џејлен Браун и Кемба Вокер додали по 20. На другој страни, Џавал Мекги је постигао 18 поена, док је Леброн Џејмс убацио 15 поена уз 13 асистенција.

Кошаркаши Портланда су на свом терену победили Голден Стејт после продужетка са 129:124 уз сјајну партију Демијана Лиларда који је убацио 61 поен што је рекорд франшизе.

Ово је седми пут да је Лилард у регуларном делу сезоне постигао више од 50 поена. Такође, уписао је и свој дести дабл-дабл у сезони пошто је имао и десет скокова.

Наш Ален Смаилагић није добио прилику на овом мечу.

 

Јута је славила против Индијане са 118:88, Сан Антонио је победио Финикс са 120:118, док је Милвоки предвођен Јанисом Адетокумбом, који је уписао 28 поена, 14 скокова и 10 асистенција, победио Чикаго са 111:98.

Кошаркаши Њу Орлеанса су били бољи од Мемфиса са 126:116, Оклахома је победила Хјустон са 112:107, Орландо је славио против Шарлота са 106:83, док је Њујорк победио Кливленд са 106:86.

У преосталим мечевима, Вашингтон је победио Детроит са 106:100, Торонто је био бољи од Атланте са 122:117, док је Филаделфија славила против Бруклина са 117:111.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Bgd
Јокић сваку игра сјајно, лично нисам изненађен и браво му га. Друго, Бјелица јесте одигрсо добро али Богдан, одигеао лоше 3-11 за 3 у важним тренуцима за Сакараменто, човек промашује, дај више ослободите нас више величине просечног играча. Друго, како су само глупо изгубили утакмицу, еј кад ће тренери у кошарви да схвате да центар парира центру, бек јури бека, овај поставио у рекету на центру играча нижег за главу и наравно, Драгић је мајстор, налази га и изједначење а остало још1.9 секунди до краја. Боги опет упрска кад нетреба и да се не лажемо, бавили смо се и ми спортођ и знамо ко је калибар а ко просек.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.