Почетна / Кошарка / Партизан

Тринкијери: Утакмица са Цибоном велики изазов

Кошаркаши Партизана играју у недељу од 20 часова у Београдској арени против Цибоне, утакмицу 11. кола АБА лиге
ФОТО: КК Партизан

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је данас да је предстојећа утакмица са Цибоном у АБА лиги велики изазов за играче, тренере и навијаче.

- Цибона је увек била и увек ће бити велики спортски ривал. Партизан и Цибона су попунили пуно страница у књизи кошаркашке историје и то је довољно да ова утакмица буде велики изазов за играче, тренере и навијаче - рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Кошаркаши Партизана играју у недељу од 20 часова у Београдској арени против Цибоне, утакмицу 11. кола АБА лиге.

Плејмејкер црно-белих Немања Гордић рекао је да је загребачки тим незгодан ривал и да екипа мора да буде концентрисана.

- Очекује нас занимљив дуел против старог ривала. Цибона је екипа која може бити јако незгодна, те ми због тога морамо да будемо максимално концентрисани и у одбрани и у нападу. За нас следи серија утакмица на домаћем терену и даћемо све од себе да ту ситуацију искористимо на најбољи начин - навео је Гордић.

После 10 кола у регионалном такмичењу црно-бели имају учинак од седам победа победа и три пораза, а Цибона има четири победе и шест пораза.

Деца узраста до 14 година уз пратњу одраслих могу бесплатно ући у Арену уз улазницу, које се могу преузети у Тикетлајну на Новом Београду и на благајни хале.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Reče najplaćeniji lakrdijaš na ovim prostorima. :-(

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.