Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан после Томаса из Италије доводи и центра

Партизан је потписао крилног центра и плејмејкера, а близу је и ангажовања центра
ФОТО: Н. Неговановић

Како пише специјализовани италијански портал „Спортандо“, црно-бели су пред финалним договором са Вилијамом Мозлијем.

Тридесетогодишњи центар који висином не припада петицама али снагом свакако, прошле сезоне је играо за Трст.

Мозли је по завршетку факултета Нортвестерн интернационалну каријеру градио у Италији, играјући у нижим лигама за Фортитудо, Ферентино, Реканати, Латину, Лењано и на крају Трст.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

алекса
На Мали Калиш стигао Тео. Ви како оћете.
ma uplasi nas...
E, ako je dotle doterao...znaci niko ga drugi nije hteo (ili je drzava debelo otvorila kasu)...onda...na zdravlje!
smrc
Odakle toliki buzet ko daje tolike pare mi od poreza na plate i smanjenih penzija da finansiramo drzavni projekat iz zagreba
Che
Ovoliko nagomilavanje stranaca u CZ, i sada u KKP, uz privatne kosarkaske farme poput Megu i FMP, ne sluti na dobro.Po dubini kosarkaski cerntri u Srbiji su izumrli. Pojava Alena Smailagica u Kotezu je slucajna pojava.
Grobar 007
Centra od 2,03 cm, stvarno nije za komentarisanje. Trinki šta je s tobom.
ne lupaj
Pozdravio te Kajl Hajns od 198 cm.
Dule "Grobar"
Nije visok ni 203, nego 201 cm, ali kazu da ima vrhunsku skocnostg - fantastican i brz -eksplozivan odraz, navodno vise od 90 cm. Tomas je visok 203.
Прикажи још одговора
Marko Pavlović
Može!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.