Почетна / Кошарка / Партизан

Да ли Партизан може да задржи треће место у АБА лиги?

Постоји чак и шанса да Партизан буде други, али у том случају Цедевита би морала озбиљно да киксне
ФОТО: И. Веселинов

Партизан је победом против Будућности и математички обезбедио пласман у плеј-оф регионалног такмичења, а тиме што је славио убедљивије него што је изгубио и шансу да се бори за бољу од четврте стартне позиције.

Два тима су тренутно поравната на табели, са истим скором. Да би Партизан на крају био боље пласиран од Будућности, потребно је да два тима остваре исти број победа. С тим да црно-бели до краја имају и дерби против Црвене звезде, Игокеу и ФМП.

Постоји чак и шанса да Партизан буде други, али у том случају Цедевита би морала озбиљно да киксне, а до краја игра са Крком и Олимпијом у гостима, односно са Морнаром кући.

Уколико би три екипе завршиле са истим бројем победа, Цедевита би због најбољег међусобног скора била друга, Партизан трећи, Будућност четврта.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Los penzos 47
Pošto mi niste objavili,da ponovim!Ovo je idealno pitanje za ...kladionice!Francuski L' Ekip sa ovim nema veze.
Najrealnije
Ni pod tackom razno...
Bokicz91
Moze da bude treci ako vas pustimo u derbiju.
Miodrag
Da dok se na kraju u finalu ne nadje Partizan i buducnost a onda kuku lele lele kuku!
!!!
Pa ako izgube bice da su nas pustili
Прикажи још одговора
nemam pojma
Plan Partizana na početku sezone je bio ulazak među 4 ABA lige - ISPUNJENO! Ulazak u drugu fazu EK. I to je ISPUNJENO, malo je falilo da se uđe među 8 ekipa. Plan su i domaća finala, pa napad na trofeje. Može se reći da je to realno, ali ajde da sačekamo rasplet. Ovo je sport, iznenađenja su uvek moguća, a nadam se pozitivnim iznenađenjima. Ovo dovođenje Riversa kod najvećeg rivala mi se dopada. Sigurno neće doprineti hemiji u njihovoj ekipi. Tek su počeli da se razigravaju Dobrić, Davidovac i Nenadić. I Lazić će tražiti svoju minutažu, za Radanova je već propala sezona. I na njihovoj poziciji je doveden novi igrač, sedmi stranac. Ako misle da dele državljanstva, predlažem im da ukinu kvote na strance, imaju ligu u svojim rukama, marionetu Deleona, mogu da rade šta im se prohte. Deljenjem državljanstva ala Dilan Enis bi ponizili sve Srbe koji su nekoliko godina čekali državljanstvo!
Ogi
Pejdz je dosao u Srbiju pre pola godine.
Veselo drustvance majora Gaspara
Partizanov cilj za ovu sezonu je stabilizacija kosarkaske sekcije i plasman u Eurocup. Sve preko toga sto uradi je cist ćar. Tzv. Zvezda ako se ne plasira u Euroligu,morace da podnese izvestaj Broju 1. Ako to vec nije ucinila i za proslu sezonu. Drugim recima,mozete malo da dobijete,a mnogo da izgubite. E sada,sto vi po defaultu pretite,a ako se pretnje ne ispune kukate po svim mogucim medijima kako vam je nesto oteto i ukradeno-eh,pa to je vec prava Crvena Zvezda!
Прикажи још одговора
gropn II
Ruku na srce, zvezda je veliki favorit, fokusirana je na ABA ligu, i stelovana i naspanovana da odigra na noz protiv Partizana! Od Budućnosti zazire jer se plasi proslosezonskog fijaska ! Koje su nase mogucnosti protiv Panterija vidićemo u Kupu, ako sve bude bilo kako bi trebalo, u tom nekom predvidjenom finalu, u nokaut mecu ! zvezda prosla krizu, sto ne znaci da na prvoj izgubljenoj neće upasti ponovo u problem ! Budućnost je trenutno u krizi, resiće se prvom pobedom sa većom razlikom ! Znaci potvrda Partizanovog 3eg mesta je eventualnom pobedom Mege protiv Milovih, sto noje realno ! Sta je dobro za Partizan ? Partizan igra dobru kosarku, Trinki izvlaci maksimumviz ekipe, igra se prava, muska kosarka, ima borbenosti, hemije u ekipi ! Cilj za ovu godinu je ispunjen, napasti Kup, igrati bolje, napredovati, biće to kako treba ! SAMO PARTIZAN !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.