Почетна / Кошарка / Партизан

Тринкијери: Знам да је у среду Свети Никола, а уверен сам да би и он хтео да Пионир буде пун, иако ме није звао још (ВИДЕО)

На половини лигашког дела регионалног шампионата, црно-бели имају учинак од шест победа ипет пораза, а у среду их очекује утакмица која ће одлучивати о пласману у Топ 16 фазу Еврокупа, против Турк Телекома
ФОТО: М. Рашић

На конференцији за медије након утакмице тренер Партизана Андреа Тринкијери је изјавио:

- Нисам очекивао ништа другачије него баш овакву утакмицу. Није било добре кошарке. Имали смо три тешке утакмице заредом. Али, пре месец дана бисмо сигурно изгубили ово. ФМП је играо солидно. Ми смо имали велику ротацију, 10 играча који су сви имали преко 10 минута, па смо тако нашли начин да добијемо. Тешко је играти раширено, када знаш да мораш да гураш на високе играче, близу коша ако желиш да победиш. А кад не погађаш отворене шутеве, терен постаје невероватно мали. Задовољан сам што смо нашли начин како да победимо овако тешку утакмицу, поготово јер нас чека велики дуел у Еврокупу. Знам да је у среду Свети Никола, а уверен сам да би и он хтео да "Пионир" буде пун, иако ме није звао још - рекао је Тринкијери, изазвавши смех код присутних представника медија.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Za mene je ova izjava nipodaštavanje Setog Nikole, pa i pravoslavlja u celini. Ovaj cirkuzant uzima sebi previše za pravo. A ne daje baš ništa !
Karlo Veliki
Voleo bih za Svetog Nikolu da nam donese dva mladja pojacanja na pozicijama 1-2 i 5. Kad bih ja mogao da biram to bi bili Carapic i Bitadze iz Mege. Normalno, jedno su zelje a drugo je stvarnost. Podmladjivanje tima je nacin da imamo tim na duzi rok i jedno od 2-4 mesta u ABA ligi. Ova godina je projektovana "da se u Srbiji bolje zivi". Imajuci u vidu nadolazece promene i Srbiju u kojoj ce jos bolje da se zivi neka za slavu Partizan pobedi Turke, bez obzira da li ce ici u Top 16 ili ne.
Zole
Bitadze ide pravac u NBA, nema teoretske sanse da dodje kod nas iako bi to bilo fenomenalno. Od mladjih voleo bi da vidim Jaramaza, ne znam gde je sad ali to je odlican plejmejker secam ga se iz Mege
nemam pojma
Neka nam Sveti Nikola donese pobede i bar jedno značajno pojačanje.
ljubo
andrea volimo te ali nemoj uzalud uzimati imena svetaca molim te.
@buljo
bez brige, imate vi vas katolicki bozic i ramazan, tako da ce te imati brdo slavlja ove godine, ne moras nista da brines!
Zoran CZZG
Ne vidim tu ništa smešno.
.....
pa ti onda nemoj da se smejes

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.