Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан је "жив", црно-бели славили у Француској и остали у игри за наредну рунду

Уз шест везаних поена Лендејла у 33 секунде на нешто јаче од минуту до краја Партизан је повео 76:69, али ту није био крај...
ФОТО: КК Партизан

Авел – Партизан 75:78 (12:17, 20:20, 25:19, 18:22)

Вилербан - Дворана: Астробал. Гледалаца: 5.558. Судије: Јакуб Замојски, Петрос Папапетру, Синан Исгудер.

АСВЕЛ: Маледон 5, Каба 4, Слотер 7, Калниетис 10, Галу, Ноа 2, Сов, Билан 17, Жан- Шарл 6, Нелсон 7, Лајти 10, Кахуди 7. Тренер: Звездан Митровић.

ПАРТИЗАН: Пејџ 15, Си, Маринковић 11, Гегић 4, Величковић 2, Пецарски, Гавриловић, Загорац 6, Јанковић, Лендејл 15, Гагић 10, Николић 15. Тренер: Андреа Тринкијери.

 

Партизан је и даље у игри за пролазак у наредну рунду Еврокупа. Црно-беле је у животу оставила победа у Француској над Асвелом.

Цела прича је стала у псоледњих десет минута, пошто је до тада скор био 57:56.

Уз шест везаних поена Лендејла у 33 секунде на нешто јаче од минуту до краја Партизан је повео 76:69. Није се Асвел предао, уследила је серија 6:0, Билан је погодио два бацања за прилазак на 75:76 на 17 секунди до краја.

Фаулиран је Маринковић, убацио је два бацања (78:75), а онда је шут за продужетак имао Калниетис, али је промашио тројку.

Семафор 6. кола Еврокупа:

А група:

Улм – Андора 88:80 (22:19, 21:24, 23:18, 22:19)

Црвена звезда – Бреша среда у 19

Монако – Галатасарај среда у 19.45

Ц група:

Асвел Лион – Партизан 75:78 (12:17, 20:20, 25:19, 18:22)

Валенсија – Зенит 97:89 (27:19, 20:21, 27:22, 23:27)

Турк Телеком – Тренто среда у 18

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Figaro
Moguca pojacanja Bo Mek Keleb i Kevin Dzons.
lazar matić
- Baš mi je žao što nisam gledao utakmicu. Živo me zanima kako li je onaj Nikolić ubacio 15 poena. Za nepoverovati.
poslednji minut se desava ekipama bez iskusnog pleja...ili nekog ko moze da zavrsi posao da prenese loptu i da ne upada u paniku....pa mi smo sa reprezantacjom dobili sijaset istih utakmica....samo na kvalitet i iskustvo pleja... bilo je dobro , moze bolje a zadnji minuti moraju bolje....kad vois sest razlike nema dugih pasova vec brzi i kratki sa mnogo trcanja...
SUDIJA
Triki je očigledno doneo dobar "kvasac" iz Italije jer ekipa svakim mečom sve više raste tako da kad bude najpotrebnije možemo se nadati lepim vestima i razultatima . Zato podržimo ove mlade momke jer idemo pravim putem
nemam pojma
Sve sigurniji , sve bolji, ali ne može bez gluposti, kao u poslednjih pedesetak sekundi ili koliko već dok smo imali 7 poena razlike. Ali u gostima pobedismo mnogo iskusniji tim, projektovan sledeće sezone za Evroligu, koji su nas sa lakoćom dobili u Beogradu. Rastemo, pojedini igrači igraju sve bolje i pokazuju da jesu igrači za KKP iako su pljuvani od navijača prethodno, naročito Pejdž i Lendejl. Popravili su izrazito i svoju igru u odbrani. Pejdž je dobio direktni duel protiv snagatora Nelsona.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.