Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан прекинуо серију од шест везаних пораза на дебију новог тренера

Мега Бемакс до првог пораза тек у 6. колу АБА лиге, али испод другог места не може
ФОТО: И. Веселинов

Мега Бемакс – Партизан 74:81 (15:24, 20:22, 20:23, 19:12)

Сремска Митровица - Дворана: Пинки. Гледалаца: 2.500. Судије: Урош Обркнежевић, Сашо Петек, Игор Драгојевић.

МЕГА БЕМАКС: Мушиди 2, Јањић, Марјановић 7, Ашћерић 7, Мишковић 2, Чарапић 9, Атић 7, Битадзе 28, Копривица, Мокока 9, Фундић 3, Станић. Тренер: Дејан Милојевић.

ПАРТИЗАН: Пејџ 9, Си 12, Маринковић 17, Гегић, Пецарски, Гавриловић, Браун, Загорац 17, Јанковић 1, Лендејл 13, Гагић 10, Николић 2. Тренер: Андреа Тринкијери.

 

После шест пораза у низу, смене тренера Ненада Чанка, доласка новог стратега Андрее Тринкијерија - свануло је Партизану.

Славили су црно-бели у Сремској Митровици против до овог кола непоражене Меге.

Три прве четвртине добили су Београђани, у четвртом кварталу дошли до +17 (74:57), а онда су стали. Домаћин је пришао серијом 12:0, па је пет минута пре краја било 69:74.

Уследила је тада тројка Сија (77:69), па поени Лендејла (79:69), црно-бели су се вратили на двоцифрен плус. На 80 секунди пре краја Мега је преполовила минус (74:79), имала и напад да завршницу учини још драматичнијом, али су домаћини промашили два напада.

Семафор 6. кола АБА лиге:

Петак:

Игокеа – ФМП 74:85 (21:18, 14:26, 27:14, 12:27)

Субота:

Мега Бемакс – Партизан 74:81 (15:24, 20:22, 20:23, 19:12)

Крка – Задар 77:78 (22:17, 10:19, 24:26, 21:16)

Црвена звезда – Цедевита 94:79 (22:14, 28:20, 22:18, 22:27)

Недеља:

17.00: Цибона – Морнар

Понедељак:

21.00: Будућност – Олимпија

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Od sedam, šest ciganskih komentara. Pokazuje se od koga ih je najviše strah. Iako su najskuplji tim, sastavljen od stranih, iskusnih legionara, uz domaće rukometaše koji služe da biju i povređuju protivnike, a sigurno su najprljaviji tim lige, oni vide samo koliko ima naših pojačanja. Nema veze što su triput jeftiniji i neiskusniji, što neki igraju prvi put u Evropi, a neki i prvi put profesionalnu košarku. Prigovaraju za Miloja, a on je više puta dobio KKP nego njihov preimenovani fmp. I uz besramno i nigde viđeno učešće B tima u istom rangu takmičenja. BESRAMNICI!!! Kad je prvi vaš tim izgubio od filijale!!!??? Ničeg se ne stidite. Nemate ni trunku objektivnosti. Nije ni čudo da vas svi mrze, a nas voli, simpatiše i poštuje cela Evropa. Što ono rekoše navijači Makabija!
Branko lupator
A da napises koliko koji od igraca Partizana i koliko koji od igraca fmp2 vredi! Eto, samo to, umesto sto ovde lazes, lazes, lazes...najvise sebe samog...
Branko
Toliko ste jevtin tim da vam samo trener uzima 400000 eura za godinu dana ,stranaca imate isto koliko i Zvezda i koji nisu mnogo jevtiniji od Zvezdinh.A pare i dalje dobijate od drzave koliko kod vam je potrebno kao da je i dalje Mirko Marjanovic premijer Srbije ,i vise nego Zvezda (samo 4 sponzora drzavnih preduzeca su vam sponzori ,Zvezdi 1 i slovima jedan,i od njih dobijate 2,5 miliona eura).Zato treba isvrasiti pritisak(isto kao sto ste vi radili ranije) na Aleksandra Vucica da Zvezdi da vise nego Hrvatskom kanceru iz Humske,Cak sta vise da im neda nista(kao sto vasi premijeri nisu davali Zvezdi) i da vas ugasi.Uostalo to je prava glupost da je za krilaticu da je za jaku Zvezdu potreban ovaj kancer (koji nije poreban Srpskom sportu) ,zato sto Zvezda ima sistem.Zato gasimo ovaj kancer iz Humske.
Прикажи још одговора
Kvazimodo
Jasmin Repeša da vodi Partizan!
THE COMSAT ANGELS
Mega je drugi tim partizanija.Uvjek ih pusti kada im treba.Mada ovaj sastav Mege je šaren.Igra neki Atić koji ne može igrati u 2 makedonskoj ligi kao i fundić,stanić,janjić.Partizan slab ali će se pojačati.Trinkijeri najavljuje 3 pojačanja.Znači Birčević i 2 Amerikanca.
saca
Ne sme da se igra onakva košarka kao u 4.četvrtini, da su ubacili jedan šut od dva bio bi poraz.
xyz
genijalna partija stefana jankovica koja je odlucila utakmicu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.