Почетна / Кошарка / Партизан

ЦРНО-БЕЛИ СВЕ ЈАЧИ: Ентони Браун у Партизану

Кошаркаш са НБА искуством који игра на позицијама бека и ниског крила, стигао је у редове Парног ваљка
ФОТО: КК Партизан
Ентони Браун је ново појачање Партизана НИС! 
 
Дведесетшестогодишњи кошаркаш који је дипломирао на Стенфорд Универзитету, изабран је на НБА драфту 2015. године од стране Лос Анђелес Лејкерса. 
 
После наступа за неколико тимова у НБА (Л.А. Лејкерс, Минесота Тимбервулфс, Орландо Меџик, Њу Орлеанс Пеликанс) и НБА развојној лиги, Браун је током овог лета играо за Филаделфију, са којом је прекинуо сарадњу 10. октобра.
 
Нови кошаркаш Партизана, одиграо је укупно 41 меч у најјачој кошаркашкој лиги на свету, а 2017. је забележио наступ на „Ол стар“ утакмици НБА развојне лиге.
 
Ентони Браун је потписао уговор са црно-белима до краја сезоне 2018/19 а у Београд ће стићи у среду, 24. октобра. 
 

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Ako je KKP u ovoj sezoni zeleo da razvija mlade onda je umesto ulaganja novca za Brauna trebao dovesti iskusne pleja i centra. Gavrilovic i Si nisu perspektiva ali Trifunovic i Pecarski, te Pazin jesu. Sadasnja situacija je preveliki zalogaj za Canka obzirom da mu Minic nije nikakva podrska, jer iza sebe nema rezultate u samostalnom radu kao iskustvo.
Hvala Vucicu
ODAKLE PARE??!!
Zoki
Asvel bi i vama objasnio u to budi siguran
gropn II
vama ce Klop da objasni kako se dere jare, ono se popne ... jel da ,,, pa se dere samo ...
Прикажи још одговора
Drzavni klub
Opet vucko dao pare za 85 stranca po redu kojeg dovodite od pocetka godine...
Nolan Smith
A kukate ovamo kako "nemate para" i kako vam drzava neda ni dinara a dovodite pojacanja direktno iz NBA za pola miliona, Lazovcine uvek bili i ostali!
gropn II
Pantere delimo na : pantere nastale od leoparda, pantere nastale od jaguara, pantere nastale od Covica a navijaju za FMPe, pantere nastale od Covica koji navijaju za FMPe 2, a misle da navijaju za zvezdu, imamo sportsku opremu Panter itd, isl ...
@gropn Ii
dobro ste se "uigrali" veceras, asvel obriso patos sa vasom igokejom hahah
Прикажи још одговора
ЛунаТик
Пали се машина са шесторицом странаца.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.