Почетна / Кошарка / Партизан

Чанак: Даћемо све од себе да прођемо у финале

Прва утакмица полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије на програму је у понедељак, 28. маја у 18 часова, други меч се игра 30. маја у 20:30
ФОТО: И. Веселинов

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак рекао је да је његова екипа показала квалитет, пошто је успела да надокнади 12 поена заостатка данашњој утакмици против Мега Бемакса и да ће дати све од себе да победи Црвену звезду у предстојећим мечевима и пласира се у финале плеј-офа Суперлиге Србије.

- Потпуно другачија утакмица него она у Пиониру, што смо и очекивали. Показали смо квалитет јер смо успели да се вратимо из непријатне ситуације после минус 12. Пробали смо у ходу да се адаптирамо на недостатак Бонџе Сија, који нам много значи, поготово у одбрани, иако то статистика не показује. Данас су Андрић и Чакаревић то успели да компензују - рекао је Чанак за клупски сајт.

Кошаркаши Партизана пласирали су се у полуфинале плеј-офа Суперлиге Србије, пошто су данас као гости победили Мегу са 93:79. Црно-бели су са 2:0 победили Мегу у четвртфиналној серији, а у полуфиналу ће играти против Црвене звезде, која је у две утакмице елиминисала Вршац.

- Архивирали смо четвртфинале, остаје да се спремимо за полуфинале. Сви знамо какав нас тамо противник чека и даћемо све од себе да уђемо у финале - додао је тренер црно-белих.

Капитен Партизана Новица Величковић победу је посветио саиграчу Бонџи Сију, који се повредио пре два дана у првој утакмици.

- Сигурно да смо очекивали реакцију Меге после убедљиве победе у првом мечу. Осим пар минута које нисмо контролисали када су отишли на 12 разлике, све остало је било у реду. Оно што смо зацртали то и радимо, знате која утакмица нас чека у полуфиналу и идемо на победу. Честитам Меги и мојим саиграчима на показаном карактеру и борби. Није лагано кад играча као што је Бонџа немате у ростеру, човека који нам је много помогао откако се прикључио. Ова победа је за њега.

Прва утакмица полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије на програму је у понедељак, 28. маја у 18 часова. Други меч се игра 30. маја у 20:30.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Che
Mislim da su sudije Coviceve i da liga nije regularna. Neka me demantuju.
Dane
Nema finala,otišao gubitnik Alimpije!
nemam pojma
A šta je sa Sanijem Aranitovićem? Zašto niko ništa ne pita? Da li je povreda, ili nešto drugo?
zero
Sta je sa Aranitovicem?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.