Почетна / Кошарка / Партизан

Чанак: Желимо да на добар начин завршимо АБА лигу

Тренер кошаркаша Партизана, Ненад Чанак, рекао је пред гостовање црно-белих Цедевити да његова екипа жели да на добар начин заврши сезону у АБА лиги
ФОТО: Н. Неговановић

- Идемо у Загреб са жељом да утакмицом последњег кола на добар начин завршимо овај део сезоне. Иако нећемо бити комплетни, покушаћемо да енергијом и залагањем парирамо још једном учеснику плеј-офа и да из тог приступа дођемо до победе. Цедевита је редован учесник доигравања, имају веома квалитетан тим и неће нам бити лако, али верујемо у себе и оно што радимо - рекао је Чанак за сајт клуба.

Екипа Партизана је рано јутрос из Хумске улице кренула пут Загреба, где ће сутра играти меч 22. кола АБА лиге против Цедевите. 

Пред последње коло регуларног дела сезоне, Партизан је пети на табели регионалног такмичења са 11 победа и 10 пораза, док је Цедевита трећа са скором 16/5.

Након повреде листа, у тим се на прошлој утакмици вратио Марко Чакаревић. Крилни играч црно-белих је навео да његову екипу чека противник који има амбиције да се бори за титулу у регионалном такмичењу. 
 
- Веома су квалитетни на свим позицијама и у последње време се налазе у доброј форми. Ми ћемо покушати да наставимо с добрим играма. На томе градимо наш оптимизам и верујем да можемо доћи до победе - рекао је Чакаревић.   

Утакмица је на програму сутра од 19.00 у кошаркашком центру "Дражен Петровић".

Здовц: Морамо да добијемо Партизан 

Тренер кошаркаша Цедевите Јуре Здовц рекао је да његова екипа нема шансе против Партизана ако одигра као у последњим утакмицама и истакао да мора да уради све док год има шансе да регуларни део сезоне у АБА лиги заврши на другом месту. 

- Играмо с екипом која нема везе с оном екипом из првог дела. Довели су пар играча и стварно играју добро. Добили су последњих пар утакмица, од тога Звезду у финалу Купа Радивоја Кораћа и Будућност у 21. колу АБА лиге. Ако играмо како смо играли последње утакмице, немамо шансе - рекао је Здовц и додао:

- Морамо да подигнемо агресивност и концентрацију. Ја сам уверен да ћемо то урадити јер морамо да добијемо ту утакмицу. Партизан је увек велики мотив, али они су у стварно добром ритму и форми и неће бити нимало лако. Ништа не смемо препустити случају. Ми морамо урадити све год имамо шансе да завршимо други, а да и немамо опет требамо добити.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zero
Mediji pominju pregovore Partizana sa 24-ro godisnjim centrom iz americke razvojne lige.
zorge @ zero
Izgleda da je to Amido Brajm i da je potpisao.
zorge
Marko Lukovic je slobodan igrac..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.