Почетна / Кошарка / Партизан

Чанак: Изгубили углавном због наше глупости

Партизан се у Љубљани опростио од плеј-офа АБА лиге, Олимпија славила 89:87 после продужетка
ФОТО: aba-liga.com

Зоран Мартић, тренер Олимпијe, имао је више разлога за задовољство:

- Мислим да су сви који су ушли у игру дали свој допринос. Оба тима су показала добру кошарку. Једна лопта одлучила је победника. Мислим да смо победили добром одбраном. Добро смо ограничили главне играче ривала, можда смо били мало изненађени Воном. Свакако важна победа за нас, посебно за самопоуздање пред Куп.

Играч Љубљанчана Јан Шпан додао је:

- Одличан тимски наступ. На крају смо добро играли у одбрани, а шут се отворио. На крају смо показали карактер и славили код куће у прилично пуном Тиволију.

Ненад Чанак, тренер Партизана, с разлогом је био критичан:

- Честитам Олимпији на победи. Мислим да смо изгубили утакмицу углавном због наше глупости. Пет минута до краја имали смо предност од десет поена. Направили смо превише почетничких грешака. На крају смо имали прилику, али нисмо је искористили.

Александар Аранитовић је закључио причу:

- Знали смо каква нас утакмица чека. Направили смо доста грешака, које не би смели да дозволими. Олимпија је то искористила, то је прилично искусан тим.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cika Boris Fr
Svi ste isti vi neznalice koji niste sposobni za poso koim se bavite, uvek bacite krivicu ne nekog drugo, a vi niste nikad krivi !!!
Муња
Ови журналовци ми не објављују коментаре, а од почетка немам шта посебно да видим код Чанка. Био Мута сада Тута. Нема енергију, нема способност да било како искористи тајм - аут, нема ауторитет, као направи помак у одбрани па се понове у серији грешке које је Мута правио, напријед - назад па мало више назад. Преко 90% играча у Партизану су индијанци. Ваљда се ова истина не свиђа журналовцима, шта ли? Не могу равнодушно да гледам како брукају све тешко и дуго стицано. Не могу. Једино ми Новица није јасан. Зашто себи дозвољава да се ови медиокритети називају његовим саиграчима, тренерима, предсједницима?!
Муња
Ћирилица наравно, ијекавица из РС наравно, текст наравно. Надимак оригинални од рођења.
@Munja:
Novica je mator za danasnju kosarku,plus istrosen,plus losi saigraci!! Vreme je da se kosarkaski penzionise i dobije adekvatnu ulogu u Partizanu!!
Прикажи још одговора
moma52
Treba otvoreno reći da su utakmicu izgubili Novica i Gagić,a na kraju je garnirao Gos(nije kriv jer je imao veliku minutažu,praktično bez pauze).Petorka Partizana koja je napravila deficit nije neiskusna,ali evidentno nije pobednička i limitirana je za ozbiljnije rezultate.
Dule "Grobar"
Objasni ti nama treneru, zasto tvoji igraci ne znaju da sacuvaju prednost koju eventualno ostvare? Po ko zna koji put "napune gace" kad samo treba odrzati prednost. Tako i sinoc, imali su plus 10, a na kraju su izgubili. Objasni jos i sta oni rade sa tvojim kombinacijama iz tajm-auta? Nijednom nisu poentirali nakon tajm-auta i to kad je bilo najvaznije. Skloni se decko, jos je rano za tebe da vodis ovakav klub. Pitanje i za upravu: sta je sa Vladom Jovanovicem, ako nam je vec Dule Vujosevic zabranjen za trenera? "Zvezdana" - lazna ili prava vodi glavnu rec zato sto Vucic ocekuje ganci-glasove, a njihov trener vodi tajm-aute na nakaradnom engleskom, jer imaju vise stranaca u prvih pet, nego domacih igraca koje oni uospte ne stvaraju. Polako se proteruje i srpski jezik, a nasa kosarka nema vise ni narednu generaciju - bicemo kanta za nabijanje i od drugorazrednih reprezentacija, sve samo zato da bi Vucic ostao na vlasti. Isto rade i u fudbalu: Boace, Ricmond, Donald, Kanga, Ben...
istina
Dok je Partizan dominirao reprezentacija nije imala nikakve rezultate, a igraci stvarani i razvijani, sad dominira Zveezda, igraci se ne stvaraju, sve se unistava, a Srbija osvaja medalje Nesto mi nelogicno, izgleda da je neko pobrko loncice. Jadno i smesno, sta drugo reci
E Dule,Dule
Šta znači to grobar pod navodnicima, lažni ili pravi?! A evo nabrojaću ti Bejker,Skin,Vilson,Gos,Miler,Samjuels,Von i Si. Ne možeš ti ni da nabrojiš fudbalere Zvezde Boaći i Ricmond su jedna osoba,Kanga je otišao. Još samo jedno, tog Engleskog jezika na tajm autu smo se naslušali u prošle dve sezone od sadašnjeg trenera Budućnosti mada i nije da nije imao stranaca u timu i još o tom famoznom stvaranju igrača Davidovac,Dobrić i Janković a ti mi nabroj od 2010 pa na ovamo sem Bogdanovića ko se još u Partizanu formirao kao reprezentativni potencijal. I ostajete tu gdje jeste sve dok Vam drugi budu krivi za sve loše šta Vam se dešava!
Slave
A da probate ABA 2?Bili bi četvrti...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.