Почетна / Кошарка / Партизан

Чанак: Не губимо наду у плеј-оф докле год постоји и теоретска шанса за то

У првом овосезонском дуелу сутрашњих ривала, црно-бели су у Сремској Митровици победили 102:89
ФОТО: И. Веселинов

У 19. колу АБА лиге Партизан дочекује Мега Бемакс у дворани "Александар Николић". Утакмица је на програму у недељу, 4. фебруара од 19 часова.

У првом овосезонском дуелу сутрашњих ривала, црно-бели су у Сремској Митровици победили 102:89. У сусрет новој утакмици, тренер Партизана НИС, Ненад Чанак поручује:

- У недељу играмо против Меге, екипе коју са клупе сјајно предводи Дејан Милојевић  која у саставу увек има веома талентоване играче. Очекујем да обе екипе буду инспирисане да у Пиониру пруже свој максимум. Желимо победу сутра, желимо што више победа до краја сезоне и не губимо наду у плеј-оф докле год постоји и теоретска шанса за то.

Плејмејкер црно-белих, Најџел Вилијамс-Гос, пред сутрашњи меч поручује:

- До сада смо имали и успоне и падове током сезоне, али никада нисмо одустајали од борбе. Наше је да идемо на победу, пружимо максимум и надамо се најбољем. Мега је незгодан тим, веома талентован, али верујем да ћемо победити ако будемо на свом нивоу.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Sve sami ciganski komentari. Naslađuju se što smo voljom političara na vlasti bačeni na kolena. I naravno, žele nam sve najgore. Peče ih to što navijaju za fmp mesto zvezde koja se ugasila. Ja se samo uzdam u Džileta da im ne dozvoli ove sezone da se kvalifikuju za Evroligu. Džile zna sa njima, dokazivao je i sa Krkom, pa sa Partizanom iako znatno oslabljenim, pa sada sa ekipom Budućnosti gde još nije doživeo poraz. Zato me neće dotaknuti naš poraz od Podgoričana, ako danas pobede Cedevitu. Cigani iz Železnika igraju protiv filijale, to je smešno da takva utakmica postoji. To je krajnja neregularnost. A nas je ukanalio Muta i praktično nam upropastio sezonu. Od predsednika do trenera, svi su nam bili sns, šta smo mogli da očekujemo. Kad je izgledalo da napredujemo i da su u igri pojačanja K. Džouns i Zagorac, odjednom Muta minira. Ne sme se ugroziti neprikosnoveni. Svakom ko prati klub je bilo sve jasno.
misa tumbas
ako treba a najverovatnije i hocemo, otarasiti se plejofa ali zadrzati ono sto valja i dodati nesto bolje za sledecu sezonu pa onda realno ocekivati nesto. Otiso Birca,Hecer....Dzons godinu pre toga ...stalno menjamo , kako da stvoris nesto???
nemam pojma
Sa Džousom i Zagorcem imali bi mnogo bolje pokrivene pozicije 4 i 3. Razočarali su me i igrači na dvojci, dobro mali Aranitović ima opravdanje, ali Vanja igra 50% slabije nego što sam očekivao. Jako bih voleo da Gos ostane i sledeće sezone, uz Gagića, Aranitovića, Novicu i mlađariju. Mislim da je vreme da se rastanemo sa Andrićem, sa oba ostala centra, pa i sa Vanjom ako ne produži ugovor i ne počne da igra sa mnogo više žara. Ponekad deluje nezainteresovano. Ako ima ikakve šanse, sledeće sezone bih doveo oba brata Lukovića, Lazića iz Mege, pošto mislim da nam Zagorac neće biti dostupan. Ovo loše vđenje sportskog sektora nas je dve godine opet unazadilo, pošto nećemo igrati Evropu. Zato se treba osloniti na igrače srednje klase uz par pogođenih stranaca i naše najtalentovanije klince. Već sada treba sklapati i dogovarati kockice budućeg rostera, sposobnog da sledeće sezone svakako bude u prva četiri kluba ABA.
Прикажи још одговора
Igor
Sledece sezone ucestvovati u Aba ligi 2, pa da igramo na plej of!
Yugo
Tako je nada ipak poslednja umire. Ali ja mislim da dalje od 5 mesta se ne moze. PS.@ zs rs. E uo ovome ja pisem I pricam. Prvi kimentari su vasi I da nisam ja pisao mozda bi bili I jedini. Pozdrav.
mrk
ma ne lupaj...........
Mrmot
I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju, hehehe

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.