Почетна / Кошарка / Партизан

Ненад Чанак са Мијаиловићем и Искрином дошао на половину тренинга Партизана, нема дилеме ко ће бити нови стратег црно-белих!

Челни људи Партизана су одмах реаговали, па би на клупу црно-белих требало да се врати Ненад Чанак, са којим су обављени разговори после растанка са Николићем
ФОТО: В. Марковић

Ненад Чанак, прошле сезоне асистент у стручном штабу Александра Џикића, али који је током сезоне, услед здравствених проблема тадашњег првог тренера, у неколико наврата самостално водио тим и имао добар учинак.

Чанак је тренутно шеф струке суботичког Спартака. Добра ствар је што добро познаје доста играча црно-белих, био је у систему.

Ако је током дана и било некакве дилеме, она је отклоњена у уторак увече. Наиме, тада је на половину тренинга Партизана, заједно са председником Остојом Мијаиловићем и потпредседником Миланом Искрином, дошао и Ненад Чанак.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar54
Verovatno je Canak bolji izbor!Ali zar je trebalo ovoliko cekati,pa da se povuce ovaj potez!Ali ni on nece moci mnogo,ako se ne dovedu trazena pojacanja!Ali,da ne pisem mnogo,nego da pozelim srecu Nenadu Canku!
Peki
Grobar54 Čoveče, kad pročitam tvoj komentar dodje mi da plačem.Ti si onaj koji će i Čanka da pljuje posle prvog poraza, a da traži smenu to je sigurno.Ko si bre ti čoveče, šta zamišljaš ko si.Znalac košarke sigurno nisi.Klub vode slični tebi, zato nam tako i ide.Mihajlović, Iskrin ,Todorić. A Miško Ražnjatović sve u stvari.Sad će da se naprodaje igrača samo tako.Pa čovek je stavio svog trenera.Radio je kod njega u Megi. Zato im je Muta smetao. Neka nam je Bog u pomoć.
I..G.
Игор Кокошков!!!
Miloš1976
Kako da ne,doći će iz NBA kod nas gde je raspad..
Karlo Veliki
Nas narod je pametan pa kaze; Postoji red i kada se koze p.caju. Malo mi neobicno da pre smene nije obezbedjena zamena. Ovako, ako je informacija tacna, rukovodstvo pokazuje nezrelost.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.