Почетна / Кошарка / Партизан

Николић о довођењу Семјуелса: Нисмо имали избора, нисмо имали кога

Партизан је у драматичној завршници поражен од Олимпије (77:78) у 9. колу АБА лиге
ФОТО: И. Веселинов

Самардо Семјуелс се већ опростио од Партизана – путем свог Инстаграм профила. Клубу се није јавио.

- Не треба ни да се јавља – рекао је Николић.

Упитан зашто је Партизан уопште доводио Семјуелса кога прати репутација проблематичног момка, тренер црно-белих је рекао:

- Нисмо имали избора. Нисмо имали кога. Они које сам ја желео су заузети. Увек када доводим странце, распитам се да ли су квалитетни људи. Ако се то поклопи, може да дође. Милер и Гос су добри момци, можеш да сарађујеш са њима. Слабо су играли сада, али нисам са њима погрешио.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Muta-tuta i Djuka-muka
Slicno kao i u fudbalu, bas smo se "zakopali" sa nazovi trenerima! Igracki kadar nije los, nije ni extra, ali nije los! Medjutim igre nema! Ni tamo, ni ovde! Ono sto se zove trenerskim rukopisom -ne postoji! Anti-fudbal i anti-kosarka, lose vodjenje, totalna neuigranost to su karakteristike "strucnjaka" koji vode Partizan. Nazalost, u oba kluba nemaju sluha za navijace, a nih je sve manje i manje, na kraju ce oba kluba igrati samo za uprave koje ce onda da se pitaju, a gde su nam navijaci? Pa, ako za ovoga iz KK i ima opravdanja, jer je ovo "nasledio", ovi iz FK se bas zaneli, pa brane li brane neznalicu, a pljuju po navijaima!? Ocekujem da muta veoma brzo "popije" otkaz, jer u sledecih nekoliko utakmice, mi cemo doziveti sijaset poraza! Nisam upucen oko desavanja sa Samardom, ali je cinjenica da nam takav igrac treba! Mec sa Olimpijom je to pokazao! Ako neko misli, da cemo sa Gavrilovicem (koji je poboljsao igru, ali nije to to) praviti rezultate, onda...
Mihailo
Retko komentarisem clanke u kojima je Partizan tema, ali me je izazvala potpuno nelogična Nikolićeva izjava: - Нисмо имали избора. Нисмо имали кога. Они које сам ја желео су заузети. Увек када доводим странце, распитам се да ли су квалитетни људи. Ако се то поклопи, може да дође. Ko je to doveo Semjuelsa: Nikolić, neko (neki) ili pak neko (neki) sa njim?
Ersted
Teraj se bre mutavi
Луциано
Клуб треба да доведе играче за аба лигу да би се угурао међу четири. Кад то кажем мислим на играче као пто је величковић и то да имамо петорку од њих састављену .странци за аба лигу чему зашто ова год само да се буде у 4 од европе нипта значи чему странци а остало може омладина пецарски и остали .шта ће меги странци само да би их мишко продао они су одустсли од европе и мирна бачка .и ако са тимом од наших играча неможемо бити четврти онда нек иде дођавола .кад се буду стекли услови доведу се добри стрѕнци будеш први у аба и идеш у л.ш. сезона увелико одмиче овако има да каскамо до краја.
Rade
Nisi ti pogrešio sa njima, ali jeste Partizan s tobom! Imaš dva puta bolju ekipu nego DŽikić prošle sezone, a igraš kao da je basket u pitanju. Svi tvoji potezi su antitrenerski.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.