Почетна / Кошарка / Партизан

Николић: Загорца не интересују паре, а његов менаџер тражи 20-30.000 евра месечно!

Занимљиво, новинари на конференцији после меча Партизана и Албе нису поставили питање Мирославу Николићу о Радету Загорцу
ФОТО: И. Веселинов

Николић је самоиницијативно рекао и неколико реченица о Радету Загорцу и његовом евентуалном ангажману у Партизану.

Не интересују га паре, а његов менаџер тражи 20-30.000 евра месечно. Ми немамо те паре. Пустите те приче. Он је изјавио да воли Партизан, добар је играч, добар момак, свака част. Нека дође, али знате који су наши проблеми – рекао је Николић.  

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
I sta sad kazes kad je dosao?
др
Господо, нико не жели да каже, Мишко (изузетно коректан и професионалан) је заступник Дулета. Вероватно тражи да се прво исплати њему вушегодишње дуговање...када као менаџер не обезбедите исплату свом клијенту, пада вам репутација, а да је имао толеранцију, имао је и он и Дуле. Само, мало је незгодно сад Дулета стављати на стуб, а са друге стране доводити пар година уназад, посебно ове, играче са добрим уговорима...а њему ништа!?
Yugo
Muto nije tvoje koliko ko trazi za nekog igraca. Ja sam pre nekoliko dana pisao, da ce Nas misko da koci I da moramo da potrazimo drugog (tada sam naveo KD), a I dada misli da je KD bolje resenje od Zagorca ( neko ce da kaze on nss tuzio, pa neka mu pekmen plati on je sa njim pravio ugovor). Ali nama treba ko zednoj zemlji kisa, dobra-krstena 4 ili 5. Ja sam od VG, PM I Vanje zadovoljan (momci pokrivaju pozicije od 1 do 3 I imaju zaednicki prosek od preko 50 poena po utakmici). Dakle mi smo ekipa koja daje preko 90 poena po mecu, a 3 kosarkasa nam daju 50. Ostala 9 nemaju prodek ni od 5 poena po utakmici (kad tad da nesto NV I DS I SS) ali to je Nisto sa njihove strane. Skokovi opet onaj trio VG, PM I Vanja imaju preko 10 skoka na utakmici (od nasih 35 u proseku) dakle ostalih 9 imaju po 3 u proseku, a tamo imamo centre I krilne centre. Dakle krstenu 4 ili 5 (time ce pre svega NV I SS biti bolji, a ne da se trose na pozicii koja nije njihova) I da sve bude bolje. Pozdrav.
Karlo Veliki @ Yugo
U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom. Novina je to da ako ode Semjuels a dodje Zagorac, Kevin Dzons moze biti resenje jer bi se igralo brze, ali bi skocna i brza petica bila bolje resenje.
Yugo
@straja. Kad se ne razimes u kosarku, onda je nor malno da ne shvatis sta sam napisao. Pozdrav.
Прикажи још одговора
Pigeon
Ma nemoj ti time da se bavis! To je posao za nekoga ko vodi klub. Nego zasuci rukave, covece...Kada su se culi zvizduci kosarkasima? Ja ne pamtim! A ova tvoja klovnovska kosarka unistava tim. Nego 'ajde, skupljaj prnje pa napolje iz institucije! Nije ovo za tebe! Bolje da Partizan napustis ti, nego da ode publika i navijaci...
Karlo Veliki
Ovakvom izjavom Muta podmece klipove onima koji pregovaraju sa Raznjatovicem. Ono sto je sinoc svakog grobara zabolelo to sto je protiv Albe KK Partizan igrao bez trenera. Zasto?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.