Почетна / Кошарка / Партизан

Танасковић на двојној лиценци у Спартаку

Никола Танасковић није у првом плану у тиму из Хумске, па ће у наредној сезони минутажу и искуство прикупљати играјући и за екипу из Суботице
ФОТО: В. Марковић

Партијама у финишу прошле сезоне, Никола Танасковић је скренуо пажњу на себе. Сви су очекивали да ће ова такмичарска година бити она у којој би могао да добије још већу шансу.

То је и заслужио. Посебно због тог „новог концепта“ о коме у Хумској причају, а по коме би млади требало да добију већу шансу.

Међутим, од како се екипи прикључио Мирослав Николић, постало је јасно да Танасковић није у његовим плановима. У претходна два меча није га било међу 12.

Због тога је одлучено да Танасковић заигра на двојну лиценцу како би имао довољно минута у игри. Како смо сазнали, избор је пао на Спратак који са клупе води бивши тренер у стручном штабу Партизана – Ненад Чанак који је прошле сезоне у више наврата Танасковића бацао у ватру.

Спартак се такмичи у КЛС, у којој сезона почиње 14. октобра.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

halo
Muta nastavlja ono sto su drugi naumili....unistava Partizan...pa ima li iko u toj Upravi da vidi sta ovaj nesposobnjaković radi....time out mu vode pomoćnici....wilson nije ni medju 12, Tanaskovića otjerao...igra mu Gavrilović.....haloooo....ispadamo iz lige
Pedja
E taj kad u ovakvom timu nema mesta, mora da je jak igrac.
Grobar
Glavno da je doveden onaj panj Nikolić iz Kragujevca. Na pozajmicu treba poslati Andrića, Marinkovića, Čakarevića, Gavrilovića, Mutu i ......!
Луциано
Ово је лудило будалаштина..шалић..танасковић..пецарски..маринковић..јовановић..је петорка која треба да се форсира..и шта ова слута од тренера ради отера нам момка који се наводно нд уклапа у концепцију а томић и гавриловић се уклапају .ало бре кловну од тренера шта то радиш бре имамо десет бекова шта да радимо са њима а високе играче нигде на видику .па величковић треба да води тим не овај циркузант .ето му га грбовић сад .
lazar matić
- Vratite nam Nenada Čanka. Muta je samu cirkuzant i ništa više !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.