Почетна / Кошарка / Партизан

Николић: Неспремни за турнирски систем такмичења

После пораза од Игокее тренер Партизана, Мирослав Николић, апострофирао је недостатак снаге у завршници
ФОТО: КК Партизан

У ротацији нисмо имали 2-3 играча који су повређени, тако да ови момци који су играли нису могли да издрже турнирски систем такмичења. Хтели смо да победимо, није то никакво оправдање, али смо слабо играли. Надскакали су нас, трчали су контранападе и били бољи – истакао је Николић.

Црно-бели се у недељу враћају у Београд а у уторак их очекује дуел са ектуелним шампионом Европе, екипом Фенербахчеа, у дворани "Александар Николић" од 18:45.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

jsdzagreb
Kako moze igokeja da igra sama protiv sebe.. nije mi jasno?!
Nula
Pa ako ti nije jasno pitaj covica. Kako moze fmp (czdivabeograditd) da igra protiv radnickog (fmp) a da im gazda bude isti.
Karlo Veliki
Navijaci i novinari imaju pravo da kazu da je tim nespreman. Trener prima platu da se to ne dogodi.
ziki
Na veliku žalost pravih navijača Partizan još jedna sezona za zaborav!!!
SUDIJA
Nikada nisam bio pristalica da neko da 30-40 koševa . Daj tim u kom će 3-4 igrača dati po 10-12 .to je timska igra i koja donosi razultate U ekipi treba da igraju najbolji a mladima davati u početku šansu od 5-10 minuta da sazrevaju tako se stvaraju igrači da gledaju i uče pa kad izađu na teren da pokušaju da ono što su videli i oni ostvare . I mene čudi za ovaj turnir nisam imao mogućnost da se upoznam sa kvalitetima Vilsona
nemam pojma
Ovo nije tim koji će igrati takmičenja. Došao je još jedan plej, oporaviće se Aranitović i Stevanović, igraće Novica, ući će u formu Čakarević, a i Andrić će valda namestiti tu ruku. Doći će i neka ala na 4/5, u planu je. Verovatno će igrati i Đoko, sve bolje i bolje. Jedino mi ovaj Tomić izgleda izgubljeni slučaj. Šteta što onaj Lazić iz Dinamika nije došao mesto Andrića. Mali Pecarski igra carski. Radi se o EKSTRATALENTU! Kakva šteta da je Krle morao da završi karijeru. Kako bi on samo legao ovom mladom timu uz Novicu i Čakija.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.