Почетна / Кошарка / Партизан

Гавриловић и Стевановић нови кошаркаши Партизана

Тренер Мирослав Николић црно-белима прикључио два играча са којима је прошле сезоне радио у београдском Динамику
ФОТО: В. Марковић

Страхиња Гавриловић (24) и Андрија Стевановић (22) нови су играчи Партизана. Они су већ почели да раде са црно-белима.

Обојица су дошла из београдског Динамика чији је тренер прошле сезоне био нови-стари тренер Партизана Мирослав Николић.

Стевановић је бек, просечно је давао 17,7 поена. Гавриловић је крилни центар, пола деценије играо је у Америци на колеџу, просечно је давао 9,9 поена.

Са црно-белима тренира и Марко Чакаревић, такође из Динамика, и по најавама и он би могао да се врати у Партизан за који је играо од 2011. до 2013.

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fuzija
Znaci FUZIJA sa dinamikom zvanicno pocela!!!
zorge
Nema fuzije. Dinamiku ne odgovara da svoj kapital trosi anonumusi obzirom da nije resen status svojine. Kada taj status bude resen KKP ce preuzeti A.Jovanovic i "F". Popovic ciji se kapital ceni na oko 2,5 milijarde dolara.
Che
U KKP prosle godine dosao je centar Popovic(18,208) iz Crne Gore. Treba da je u podmlatku i verujem da je na Mutinom nisanu.
Karlo Veliki
Mladi Karapandzic i cini mi se da se preziva Divjatkov su potencijali za buducnost kluba pa je pozeljno da se prikljuce sirem krugu igraca radi zajednickog treninga. Mozda i Gorunovic koji ima potencijal Drazena Petrovica.
Lala Grobar @ Karlo Veliki
Nije Divjatkov vec Davitkov. Ziva je istina da su Karapandzic i Gorunovic talenti koji nisu vidjeni u Partizanu od Kice i Praje. Ako ih Muta uvrsti u siri spisak eto mene iz Vrbasa na utakmicama KKP.
Karlo Veliki
Pre mesec dana Zeljko Obradovic, i jos neke legende, obecali su pomoc klubu. Veceras je ZOC posetio Todorica i Mutu Nikolica.. Ocekujem da do kraja meseca bude pozitivnih iznenadjenja u KK Partizan, igrackih i finansijskih.
DinamikIgokeja
novinari niste lepo napisali naslov, kako mogu ova dva igraca da predju u klub u kome vec igraju.. oni su clanovi DinamikIgokeje tako da ne mogu da prelaze u klub u kome vec igraju i koji i dalje ne zna kako se zove dinamik,igokeja,mts,beobanka,cepter,nis..itd promenili su do sad 1000 imena i Fuzija!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.