Почетна / Кошарка / Партизан

Николић: Морамо да штедимо како бисмо вратили дугове, правимо тим само да презимимо ову годину (ВИДЕО)

Нови стратег црно-белих није крио незавидну позицију у којој се нашао његов тим, већ је решио да предузме мере како би га вратио на стазе старе славе
ФОТО: КК Партизан

Кошаркаши Партизана започели су припреме за наредну сезону, а тренер црно-белих, Мирослав Николић открио је какве планове кује и које су амбиције Парног ваљка.

Тек смо почели са тренинзима. У веома смо лошој финансијској ситуацији, дугујемо... Морамо да штедимо новац, како бисмо вратили те дугове, који су настали кад ја нисам ни био у клубу. Морамо да направимо један скроман тим, са којим ћемо да презимимо ову годину, па тек следеће да пробамо да урадимо нешто више. Најбитније је да доведемо младе играче, да им будемо одскочна даска, као некад кад сам ја био тренер пре 20 година – јасан је био Николић.

Он је део стручног штаба репрезентације Србије, која свега двадесетак дана пре почетка Европског првенства има доста кадровских проблема.

Атмосфера у репрезентацији је добра, као и увек до сада. Повреде представљају проблем, видећемо ко ће отпутовати на то првенство. Још смо у фази припрема, позваћемо 12 спремних играча, који могу нашој Србији да донесу медаљу – закључио је Николић.

 

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

луциано
Напишите свој коментар..не треба бити љут на играче који су отишли код цигана. и менаџере .јецнодтавно лига шамоиона диктира ко ће где .добро је што код цигѕна немогу сви да оду кошарка се игра са 12 играча. ресто дели ражњстовић и партизан .лопе по партизан је што је ражњатовић створио систем да из меге иду у нба. и то је то .мало смешно и жалосно. а шта да радиш. ужаснут сам са даниловићем који је јадан и само се смеје .а остсвио ке партизсн у распаднутом стању .кићанович је отишао кад је освојио л.ш. у истамбулу. смеј се даниловићу смеј увек си био слина и то си остао . а оног другог нећу да помињем.кад су дивац и данилович дошли у партизан дали по 500. хиљ.еу .ј спасили псртизан па су после узели ојха. треба анимирати наше познате игрсче и тренере и молити их да убаце свој новац у клуб и то строго за врачање дуга .дест људи или више може по 200/300 хиљ.еу искључиво за дуг. а са жељком разговарати дѕ нас фенербахче узме као њихов развојни клуб на пет год. они би нас снабдевали игра
grobar rs
Zadržati svoje ime i sačuvati dostojanstvo kluba. Rezultati neka sačekaju bolja vremena. Podvlačim samo ne preći u mutante. Očuvanje IMENA I ADRESE kluba jedino važno u ovim teškim vremenima. Volim te MOJ PARTIZANE !
Calimero
Baš je tako,svaka ti je k'a Njegoševa!!!Zato započeste pripreme u dvorani Dinamika,a!?
koco
zasto samo mi da vracamo dugove!!!! ako to ne mora covic sa 18 miliona ako to ne mora fk zvezda 60 zasto bi kk partizan morao 4 ?
Laza
Zato što niste uradili UPPR koji vam je bio nuđen...
Tole
Potpisao Aranitovic.
Razborit
Ovo sto Partizan trenutno ima nije lose,treba samo dodati I.Marinkovica na centru i sve snage usmeriti na dovodjenje D.Kravica.Ako uspeju da privole Pecarskog i Smajlahica,to ce biti i kvalitet i mladost,a moze i rezultat.Kako se bude razvijala situacoja sa FK,kasnije se moze dodati jos jedan crnac i imamo tim za prva cetiri,sto je dobra osnova za dogofine.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.