Почетна / Кошарка / Партизан

Николић: Остају Маринковић, Андрић и таленти, жеље Вилијамс, Радичевић, Јанковић, Јовановић, разговори са Величковићем, Пецарски „у оптицају“

Николић сматра да једно не треба да искључује друго и да неће имати проблема с обзиром на ангажман у Партизану, али и у националној селекцији Србије
ФОТО: Н. Неговановић

Припреме Партизана почињу тек 7. августа, имам другог тренера који ће радити. Ми ћемо минимум две недеље бити овде, па ћу мало више да радим. Остајем уз репрезентацију до краја, мени је увек била част да будем ту

Причу о Партизану почео је речима.

Много смо млади, рачунам да ће шансу добити и неки чак и 2000. годишта, које желим да доведем. Па да направимо добру, радну средину. Али морамо да будемо стрпљиви, да навијачи годину дана истрпе резултате. То ја могу да издржим на мојим леђима и са именом које сам до сада створио. Да направимо такву комбинацију, да ти клинци следеће године буду искуснији и бољи.

Јер ће следеће сезоне циљеви бити...

Највећи могући – додао је Николић.

Важно је да се играчи развијају како треба. Видећемо и како ће да се развијају ове сезоне уз пар искусних. Бићемо симпатична екипа, али ићи ћемо на победу увек. Јер, Партизан је као институција, увек имао високе циљеве.

Новица Величковић би могао да буде један од тих „пар искуснијих“.

Тек би требало да разговарам са њим, пошто је тренутно на одмору. Разговараћемо, има времена. Видећемо у каквом је стању, јер има ту повреду ноге. Он је легенда Партизана и сигурно да заслужује да буде ту. Али, видећемо колико ће моћи да игра.

Као и увек када је прелазин рок у питању, а посебно када је много упражњених места у тиму – као што је тренутно случај са Партизаном – много имена се доводи у везу са клубом.

Која имена – узвратио је питањем на питање Николић.

Рецимо – Ти Џеј Вилијамс, Никола Радичевић, Стефан Јанковић, Никола Јовановић...

Сви они су у оптицају, видећемо кога можемо да доведемо. То су све моје жеље. За сада смо потписали само Обрада Томића. Играча који је млад и веома занимљив. Желим да окупим што више младих и да им дам шансу да играју.

Николић је потврдио и да четворица из прошлогодишњег састава дефинитивно остају.

То су Вања Маринковић, Слободан Јовановић, Никола Танасковић и Михајло Андрић.

И о Марку Пецарском се причало као о готовој ствари, али очигледно је и ту негде запело.

Он је ту у оптицају, разговараћемо... – рекао је Николић.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Che
Prosle godine je Dzikic na brzaka popunio roster i otisao na DRAFT. Ove godine MUTA nije ni popunio roster Partizana a kao pomocni trener repezentacije otisao na Kopaonik. E pa Muto necemo te trpeti.
Karlo Veliki
Pored Vilsona stranci ce biti 1 i 5 iz razvojne lige starosti do 23 godine. Novica verovatno ostaje a traze se jos dva-tri domaca iskusna igraca.Jedan od iskusnih o kome se suska je Marinovic iz Borca.Od mladih na meti su Miskovic iz Mege, Glisic sada u Vrscu i trojka iz BiH ali se ime krije.
zorge
Pecarski na korak od Hunske 1.
Katanac
...na fuzionisanu igokeju!!
Goran
Ako je kada je pricao o 2000. mislio na Pecarskog, onda je to odlicna vest.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.