Почетна / Кошарка / Партизан

Црно-бела тренерска вртешка, Џикића желе Будућност и Цедевита!

Јун је доба године кад се доста писало и причало о Партизану. Увек. Не тако давно, у ово време црно-бели би славили титуле и слављем пунили новинске ступце
ФОТО: Н. Неговановић

Потом је дошло неколико година у којима је мотив за приче било њихово играње у финалу плеј-офа, разлози зашто нису освојили титулу. Ове године, поводи су потпуно другачији.

Овог пута, конкретно, то је могући, све вероватнији, одлазак Александра Џикића са клупе најтрофејнијег српског клуба.

Тренер црно-белих је одмах по завршетку полуфиналне серије на конкретно питање да ли планира да поднесете оставку, рекао кратко:

Не.

Јер...

Имам уговор још годину дана – рекао је пред новинарима у Железнику Џикић.

Међутим, већ у недељу је кроз регион прострујала вест да ће Џикић у наредној сезони водити Будућност, пер месеци раније, још у току сезоне, да је жеља челника Цедевите.

Контакти са оба АБА лигаша постоје, као и њихово интересовање. Али, Џикић је и даље тренер Партизана. Све то, наравно, не значи и да ће то сигурно и остати. Па и да неће изабрати неку од понуђених опција. Све опције су отворене.

Медији у Црној Гори кажу да је Драган Бокан, први човек Будућности потврдио да клуб још није разговарао са Џикићем, већ да је само био у контакту са његовим менаџером, као и да он на ту тему није желео да прича док се не заврши сезона.

Додао је и да је Џикић само један од кандидата за клубу подгоричког тима која је остала упражњена одласком Илијаса Зуроса, па и да ће Будућност тренера добити у наредних десетак дана. Цедевита после растанка са Вељком Мршићем и даље нема тренера...

И док Партизан не реагује, вероватно мислећи и да нема потребе јер има тренера под уговором, у јавности су већ почеле лицитације имена могућих наследника Џикића на клупи најтрофејнијег српског клуба. Од Дејана Милојевића до Мирослава Николића...

Шта је реално, а шта плод маште навијача, па и да ли ће нешто уопште и да се мења, требало би ускоро да постане јасније.

Можда већ када се реше очигледни проблеми у функционисању управе тима из Хумске незаинтересованости званичног председника Николе Пековића за сопствени посао... Можда ће онда много лакше бити и решавање осталих проблема.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
"Muta" Nikolic bi bio odlicno resenje za "Partizan". Valjao bi nam i Milojevic, dobar je u radu sa mladim igracima, a "Partizan" je ipak bolje mesto za trenersku afirmaciju koja njemu treba, jer sa "Megom" se nikad nece afirmisati na medjunarodnom planu ("Muta" je naravno vec afirmisan trener).
Dule "Grobar"
Dzile nece u "Cedevitu", uzeli su Zdovca, a on ce u "Buducnost" / drzavni projekat C. Gore, da malo odmori dusu od kuknjave i borbe za pare. Tamo takvih problema nema.
NBA
Najbolja opcija za dzikica je da se vrati u neki strucni stab u NBA! tamo su najvece pare
Idi u ameriku
Dzikicu ODLAZI iz kluba! canak je najbolja opcija za klupu u ovom trenutku,ne postoji bolja!
Makario
Vratite Duleta da bi opet bili prvaci

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.