Почетна / Кошарка / Партизан

Џикић: Некима задовољан, некима...

„Намучили су нас добро. Свих 40 минута су били доста добар ривал. Ја сам мало покушао да поделим минутажу у првом полувремену, али то се одразило на резултат, у наставку смо играли резултатски“
ФОТО: М. Рашић

Александар Џикић, тренер Партизана, био је видно љут. Честитао је својим играчима на победи, Вршцу на доброј партији.

- Намучили су нас добро. Свих 40 минута су били доста добар ривал. Ја сам мало покушао да поделим минутажу у првом полувремену, али то се одразило на резултат, у наставку смо играли резултатски.

Упитан да ли је задовољан приступом и ангажовањем својих играча, Џикић је рекао:

- Некима јесам, некима нисам.

На питање каква је здравствена ситуација Луковића, Џикић је рекао:

- Не знамо још!

Причао је и о партијама Карахоџића и Гордона.

- С обзиром на повреду коју је Карахоџић имао, њему значи за сваки минут на терену. Заиста треба бити храбар па изаћи на терен. Од Гордона очекујемо више.

Владимир Ђокић, тренер Вршца, био је помешаних осећања. Поносан због отпора који је његов тим пружио фаворизованом ривалу, али и разочаран јер је пропустио јединствену прилику да слави у Пиониру.

- Одиграли смо неочекивано добрих 35 минута, чак 38 смо били у егалу. Боли ових десет на крају. Имамо карактер, што је најбитније. Поносан сам на своје играче, Нови момци, Фундић и Глишић су се добро уклопили, добро смо изгледали. Сада имамо већу ротацију. Ово је добра утакмица за нас, надам се да ћемо наставити у овом ритму.  

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

teoretičar
A gdjejenajboljiigračiz vremena kadHečer nijemogao daigra STEFAN POT. Kad je Vrabac ušao u formu Džikićga neuvodi.Vrijemeje za rastanak.Hvala ti Džile veliki grobaru za prošlu sezonu kad si neizvukao sa dna ali je vrijemedaumjestoboema naklupu sjedne surovi profesionalac
lazar matic
- Pobogu Džikić ti od tog Gordona još uvek očekuješ nešto, a i vrapcima je jasno da je momak zalutao u Partizan. Cele sezone ne može da se sastavi sa loptom, a ti još uvek nešto očekuješ. Kaži nam, molim te šta još očekuješ od Ratkovice i Majstorovića ? Možda bi trebao zajedno sa njima da se pokupiš, pa na izlazna vrata. Ti si ih i doveo.
Bojan
Nemoj Dzikicu da odmaras igrace i delis minutazu, kada i sam znas da cemo puci i da nemamo tim da mozemo da se igramo. Ovaj tim nije toliko dobar, da bi se dobijali motivisani protivnici u nasoj ligi. To je dokaz da smo daleko od Evrope, i da nam treba 4-5 vrhunskih igraca da bi nesto znacili u Evropi i ABA ligi. Ono juce protiv jednog ispod proseka tima je uzas i sramota. To je samo dokaz da Partizan nije ono sto je nekada bio i nece ni biti ako se ovakva "pojacanja" dovodila. Treba nam pre svega jedan odlican centar, kao i jos jedan dobar plej, jer Marinkovic i Ratkovica to nisu.
Laza mamina maza
Ko? Da nije medju tim skupim igračima bio češki anonimus Veseli? Ili možda klinci od po 17 godina Bogdan, Tepic.itd
Laza
Možda vam ne trebaju skupo plaćeni igrači, već skupo plaćeni alhemičar na klupi?Ups, ali kad je ekipu vodio skupo plaćeni alhemičar, bilo je i skupo plaćenih igrača...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.