Почетна / Кошарка / Партизан

Врабац: На крају смо се показали, заиста је мало недостајало

Адин Врабац је, као и увек, уложио максималну енергију, био у краткој ротацији од шест-седам играча који су изнели велики терет у покушају преокрета
ФОТО: В. Марковић

- Много тешка утакмица за нас, стварно имамо доста проблема. То нас је коштало енергије, нисмо имали оно што увек имамо. На крају смо се показали, заиста је мало недостајало. Атмосфера је била сјајна, жао ми је што нисмо победили и због њих – казао је Адин Врабац.

У наредна четири дана Партизан игра још две утакмице:

- Мислим да ћемо се подићи после овога, видели смо да не иде овако. Мораће главе другачије да буду у петак против Задра. Мораћемо другачије да приступимо мечу.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar
ti za malo da pogodiš slobodno bacanje. Fuj.
Bojan
Mozda je ovako I bolje sto smo ispali, da bi se maksimalno posvetili ABA ligi I pokusali da osvojimo ABA ligu, a sa time I izlazak u Ligu sampiona, obzirom da prvo mesto donosi nam to. Treba skupiti snage, odmoriti igrace I izleciti bolesne. A onda sledece godine igrati u drustvu CSKA, Reala, Olimpijakosa I drugih.
ŽOCuoglu laže
Zvezda ove sezone ima dvije mogućnosti da se plasira u EL. 1. Da je osvoji. 2. Da je Partizan osvoji.
samrok konobari
pa bas to "za malo" je najsladje da se gleda kad vas deru...
teoretičar
Otrovali su ih u Nišu
brk
Da sam ja Gordon ili Robinson spakovao bih kofere i otisao kuci. 100 puta vise bi pokazali momci iz juniorskog sastava nego ova dvojica!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.