Почетна / Кошарка / Партизан

Могући ривали Партизана ПАОК, Арис, Макаби, Јувентус...

Црно-бели за ривала у 1/16 финала ФИБА лиге шампиона могу да добију неког од осам неповлашћених тимова
ФОТО: basketballcl.com

Мега Лекс је елиминисан из Лиге шампиона, док је Партизан као трећепласирани прошао у 1/16 финала. Укупно су даље прошла 24 клуба.

У осмину финала (28. фебруар/1. март - 7/8. март) су се директно пласирали: Монако, Асвел, Банвит, Бешикташ, Тенерифе, Ле Ман, Нептунас, Авелино.

У 1/16 финала (7/8. фебруар - 21/22. фебруар) су се пласирали (повлашћени): АЕК, Нимбурк, ЕВЕ Баскет, Рајсен, Партизан, Каршијака, Стразбур, Венециа. Њихови (неповлашћени) потенцијални ривали су: Арис, Автодор, Сасари, Фрапорт, Јувентус, Макаби РМ, ПАОК, Вентспилс.

У ФИБА Еврокуп су прошла два најлошија петопласирана тима из група, сви шестопласирани и два најбоље седмпласирана: Цибона, Катаја, Муратбеј, Нахарја, Орадеа, Проксимус, Остенде, Зелена Гора.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Figaro
Predosecam da ce protivnik biti Juventus.
Dragan Lo
Ma nije bitno, Džile i onako ima samo jedan cilj...da sa remontovanim igračima (najčešće sa jednom nogom), pobedi u ABA ligi.
Stefan
Samo komentari fanova ekipe iz predgradja .. Hvala ti Dule sto si im unistio zivote
Cz Bg
Unistio zivote sportom?Sta reci na ovu "pametnu" izjavu navijaca Igokee.Pa sta je onda 31 godina bez trofeja i igranje druge lige?
božo
Kup Lilijane Ronketi
КЛР
И Куп Лилијане Ронкети је био јачи и бољи по квалитету....
bokiUSA
Oh boze koja imena kosarke..... Cibona,Partizan,Paok Aris..... ostalo teska buranija....... (mozda ne po snazi). Ali imena da se skamenis.....
алекса
ФМП је итекако познат клуб у европским оквирима. Два полуфинала Еврокупа плус оно звездино. Залуђујете се неком "величином". ПАОК; Арис, Цибона, "твој" клуб то су све кошаркашки диносауруси, праисторија. Некада били нешто, а сада ништа. Прегазило их време, мода. Кажем, данас је 27.01. 2017. а ви сте јошу Ден Хагу или 1992. у Истанбулу. Да, имам једно питање за тебе, пошто кажеш да пратиш кошарку 40 година, ко су легенде ПАОКА? Наведи двоје-троје...
алекса
"Стручњаче" ФМП је клуб који је два пута играо полуфинале Еврокупа плус једно полуфинале Звезде. А ја имам за тебе питање, ко су легенде ПАОКА? Кладим се да не знаш. ПАОК, Арис, Цибона, "твој" клуб итд. су кошаркашка праисторија. Кошаркашка друга лига и само још у вашум главама они су неко и нешто. Диносауруси које је време, мода и све друго прегазило.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.