Почетна / Кошарка / Партизан

Џикић пред ФМП: Важан меч за обе екипе, очекујем да се то види и на терену

Партизан у оквиру 19. кола АБА лиге дочекује ФМП из Железника у суботу од 19 часова
ФОТО: ФИБА Лига шампиона

Пред меч између Партизана и ФМП-а, тренер црно-белих Александар Џикић истиче да је ова утакмица врло важна за обе екипе:

Противник има боље резултате у последње време, сада се налазе у средини табеле. Њихова ситуација им омогућава да скрате ротацију, имају довољно времена између утакмица. То је довело до помака у игри неколицине њихових играча, сада имају више самопоуздања, играју боље и учинковитије. Врло добро трче, агресивни су на скоку, имају искусног организатора игре и сигурно ће имати додатни мотив против нас. Наш састав ће бити непромењен, неки играчи још траже своју игру после паузе, али верујем да ћемо пред нашим навијаћима дати све од себе. Утакмица је врло важна за обе екипе, очекујем да се то види и на терену – истакао је Џикић.

Кошаркаш црно-белих, Адин Врабац пред дуел са ФМП-ом поручује:

Пред нама је утакмица са противником који се налази у доброј форми и који ће сигурно бити максимално мотивисан против нас. Ништа мање мотивисани нисмо ни ми, тако да верујем да ће утакмица бити веома интересантна – рекао је Врабац.

У првом мечу ових ривала ове сезоне, Партизан је савладао ФМП у Железнику са 65:56.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Pa docekao si,ako ima pravde 20:0 za FMP......
Tokyo
Biće ovo vrlo zanimljiva utakmica, a malu prednost bih dao FMP-u, budući da im je forma u usponu. NA poziciji 4 i 5 FMP ima Ostina i Boldena, smatram da su tu u prednosti u odnosu na crno-bele. Davidovac, Apić, Lazarević i pogotovo Čović su u uzlaznoj formi. Tu su i Radanov, Žićić, Bursać, Ljubičić, Kutlešić...mislim da je FMP nezgodan protivnik za Partizan u ovom trenutku.
Artiljero
Hahaha... +27
istina
Samo ti igraj. Izvadi sve iz dzepova, pa sutra pozajmi za kiflicu
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.