Почетна / Кошарка / Партизан

Гордон стигао у Београд: Нисам дошао да имам лошу сезону!

Лет из Истанбула није каснио. Напротив. Али, путовање Џамонта Гордона из Нешвила у Тексасу, САД, до Београда било је дуго.
ФОТО: Б. Костреш

- Предуго – готово уз уздах рекао је искусни Американац, потенцијално појачање Партизана НИС, када је коначно стао на београдско тло.

Дочекали су га саиграчи из шампионске генерације Партизана 1992 - Млађан Шилобад, сада извршни директор Партизана НИС, и Влада Драгутиновић, Гордонов менаџер и одвели га право у „Пионир“ на тренинг Партизана.

Стигли су на почетак, па је Александар Џикић имао времена да поразговара са Гордоном, док се остатак екипе загревао.

Овог пута није било шалова, нити било каквих клупских обележја, којима се обично дочекују појачања. Јер, Гордон још није играч Партизана. То ће постати када прође све тестове. До тада је на проби.

Чим је слетео, Гордон је упознат са планом у наредним данима. За данас му је заказана магнетна резонанца, само један од прегледа који ће морати да прође како би у Партизану били сигурни да је спреман.

Посебно јер је иза њега више од годину дана паузе. Имаће времена и да се добро одмори.

Између информација које је добијао од Шилобада и Драгутиновића, Гордон је за „Журнал“ изнео и своја очекивања. Делује као да је решен да се у Београду задржи.

- Добро се осећам, срећан сам што сам овде, што ћу поново да играм кошарку. Узбуђен сам што сам овде.

Долази на пробу, мора да прође тестове, дуго није играо кошарку. Александар Џикић тек треба да одлучи да ли може да помогне Партизану. Али, да ли се он осећа спремним да одмах заигра кошарку на високом нивоу, питали смо Гордона.

- Наравно! Верујем у себе. Свако може да има лошу сезону, али нисам дошао овде да имам лошу сезону, већ да вратим своју каријеру где је некада била и да помогнем тиму колико год могу. Борићу се јако сваки дан на тренингу, како бих напредовао и ушао у форму. Али, само Бог зна шта ће на крају бити – поручио Гордон

(Цео текст можете прочитати у штампаном или ПДФ издању нашег листа)

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nn
Nesvil je prestonica Tenesija i kantri muzike i nije u Teksasu. Znate ono Johnny Cash - Ring of Fire.
ehhh
Dosao dosao nego sta, radi bankomat...
misa tumbas
I posle ce kalafoci da kazu da imamo pare. Skupljamo sve otpatke a opet imamo uspesnu sezonu.
nemam pojma
Kakav uslovni refleks! Strah se pokazuje i u ovoj nezavidnoj situaciji za KKP! Šta ti je 40 godina kad si znao unapred da gubiš!
toshabn
To zavisi od okvira po kom se meri uspeh
Прикажи још одговора
he
poneo je dosta stvari sa sobom :).
losmi
ajde majstore sa srecom! sve najbolje zelim!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.