Почетна / Кошарка / Партизан

Џикић: Почетак лудачког распореда! Врабац: Срећни смо

На конференцији за медије после меча у Белгији, кошаркаш црно-белих Адин Врабац је истакао да је вечерашња утакмица била јако тешка.
ФОТО: КК Партизан

- Играли смо без неколико играча. Били смо лоши у првом полувремену, у другом делу нам је требало времена да се вратимо и у том смо успели. Најважније је да смо веровали у победу. Веровали смо, победили смо и јако смо срећни због тога - изјавио је Врабац

Тренер Партизана, Александар Џикић је на првом месту честитао домаћем тиму на доброј игри. 

- Ставили су нас у врло тешку ситуацију. Чињеница је да имамо чудну сезону. Били смо превише пута у оваквој ситуацији. Нисмо паничили, борили смо се до краја. А онда... понекад вам утакмица пружи прилику да победите. Ми смо је искористили и победили. Имамо великих проблема са повредама. Чињеница је да нам фале три бека, Робинсон, Маринковић и Ратковица. Имамо лудачки распоред у наредних месец дана, а почетак тога је био овде. Шарлроа је јак, атлетски тим и требало нам је времена да пронађемо начин како да исконтролишемо Шеперда. Глупо је рећи кад вам неко да 31 поен како сте га чували, али велика разлика је како је одиграо прво и друго полувреме. Још једна ствар због које сам срећан је што смо пронашли начин како да играмо против њихове зоне и то је добро  - закључио је Џикић. 

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bogara
Koga god i kako god da pobediš u poslednjem trenutku velika je stvar za jedan klub. Ponoviti takav učinak više puta u toku jedne sezone zaslužuje svaku pohvalu. Igrači se nikad nisu stvarali kada se vodi sa 20 razlike, nego kada je potrebno ići na sve ili ništa. Posle ko zna koje ovakve pobede ne možemo da kažemo da je to samo sreća. Momci u crno-belim bojama se vaspitavaju za ovakve završnice. SAMO JAKO EKSPEDICIJO !!!
Pigeon
Jako losa igra, prepolovljen tim i...pobeda! A to je ono sto je Vrabac rekao, verovali su da mogu! I to je ono sto karakterise dres i grb koji ovi momci nose. Svesni su oni da nisu kvalitet kakav je Partizan ranije imao, ali ni u jednom mecu nisu prestali da se bore! Zato je i skor Partizana ove sezone neocekivan, znaju momci koja je obaveza igranje u INSTITUCIJI (ne rece dzaba Nikolic, srpski Seltiksi). Svi daju svoj maksimum, mada je Bircevic odigrao najgori mec u kome sam ga gledao, uopste!? Bez poena Hecera i Bircevica, sa Vrapcem koji igra u poslednjem kao i u prvom minutu (sve pohvale!) i probudjenim Andricem, moja najveca zamerka ide na racun trenera, jer smo imali protiv nas samo dva igraca (ostali im dodavali lopte) i nismo mogli da ih branimo?! Mada, to je bolje izgledalo u drugom delu, ali ja mislim vise zbog umora ove dvojice, nego zbog nase taktike. Potu zabraniti dodavanja kroz zonu ili iz naskoka, to se uci na prvim treninzima...Samo napred!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.