Почетна / Кошарка / Партизан

Лудвизбург уложио жалбу, Партизан ће са Немцима због Гробара можда морати да игра нови меч!? (ВИДЕО)

У финишу трећег периода кад је настала општа пометња у дворани изазвана судијским одлукама, на терен се са трибина свашта сручило. Патрик се жалио да је погодило и њега
ФОТО: Н. Неговановић

После утакмице у Немачкој, где је Партизан имамо јачу подршку од његовог тима, Џон Патрик, тренер Лудвигзбурга, рекао је да једва чека да дође у Београд и види како ће то изгледати на Партизановом терену, кад је тако било у гостима.

Сигурни смо да му се није свидело оно што је видео. У финишу трећег периода кад је настала општа пометња у дворани изазвана судијским одлукама, на терен се са трибина свашта сручило. Патрик се жалио да је погодило и њега.

Није му било пријатно ни када се неколицина навијача Партизана који су били на трибини иза клупе Лудвигзбурга спустила до паравана који штити гостујући тим...

Жандармерија је ускоро заузела своја места иза клупа и записничког стола и све се врло брзо смирило, али кад ни Партизану сигурно неће бити пријатно кад у Хумску стигне казна из Женеве.

После меча је Патрик потврдио да је Лудвигсбург уложио жалбу:

Атмосфера је била добра до 28. минута, кад је свирана неспортска грешка Маринковићу. После тога смо били застрашени. Не можемо да играмо док на терен упадају разни предмети. Мене је погодио упаљач. Жалили смо се, јер ово нису стандарди у којима треба да се игра. Тражио сам да се испразне трибине па да наставимо, а сада ћемо тражити да се утакмица поново игра.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
I molim Arenusport, da naše utakmice ne prenosi onaj Kole. Ostavite Edina, ali nam maknite ovog čovićevog poltrona. Dođe mi da isključim ton zbog njega.
milo
u pravu covek
nemam pojma
Na sudijsku krađu, koja se ne spominje publika je instinktivno reagovala. Bes je, pre svega bio uperen prema sudijama, koji su zaslužili mnogo gore ponašanje navijača. Pa neće ovde još i oni da nas ponižavaju! Bes se polako izliva i nadam se da će stići dosta visoko! Ovaj trener je nonstop provocirao razgovarao "u poverenju" sa sudijama, na utakmici. Kako su se samo ponašali snishodljivo prema Amerikancu, ljigavo i ponizno. A sudili bezobrazno nama. Navijači Partizana u svojoj istoriji, nikad nisu gledali ovako ponižavanje kluba, od vrha države, saveza, vodstva domaće lige i ABA lige, sudija, medija. In filtrirani su nam u upravu ljudi naklonjeni sns stranci, koja bi da nas uništi, imaju svoje plaćenike, tzv navijače, većina medija izgleda kao zvezdina revija ili RSB forum. Izuzimam časopis Danas, kao svetlo mesto na medijskom nebu i Tegeltiju. A i on im smeta i najradije bi ga uklonili. Nisam sreo novinara koga više javno vređaju.
danass
G-din je kao predsednik jednog kluba fizicki onesposobio/pretukao/ sluzbeno lice/sudiju/posle utakmice u Vrscu.U svim drzavama i svim sportovima ovo se snkcionise dozivotnom zabranom rada u sportu,kod nas se nagradjuje mestom predsednika najuglednijeg sportskog saveza u drzavi.To moze samo ovde i nigde vise,svugde drugde bi pritisak javnosti bio takav da bi sam odustao od kandidature! Pritom,veliko postovanje za igracku karijeru i nacin kako se borio u dresu reprezentacije g-dina Danilovica!
Mario
Avangarda od navijaca!Nisi rekao jesuli nosili majice sa likom njihovog idola Saleta MUTAVOG?
Koja finoća
Kaže: " Ne možemo da igramo dok na na teren upadaju razni predmeti". Pa kad su predmeti pali na teren igra se prekinula i nastavila se kad je tih par sitnica što su upale uklonjene. Ili ovaj pamrtnjaković hoće da kaže da su 17 narednih minuta igrali pod baražnom paljbom sa tribina? Šta bi rekao da su kojim slučajem oni pobedili u neizvesnoj završnici, jel bi i tad zražio ponavljanje?Odavno nešto besmislenije nisam čuo. Šta se sve događa na EL mečevima Galatasaraja, Fenera itd. pa se prekine na kratko i nastavi najnormalnije, a ovaj bi da ponavlja. Naravno da od ovoga nema ništa, čak i FIBA nije toliko neozbiljna organizacija da tako nešto radi. Kada bi se nešto tako kojim slučajem desilo momentalno bi povukao ekipu iz ovog takmičenja i stavio tačku na njega za vijeki viekov. Koji će nam ovo ponižavanje sa ovakvim likovima i klibovima. Neka ide da nastupa na Brodveju ili Boljšoj teatru, tamo ne baca valjda niko ništa na binu a i tišina je u publici, taman da se on i igrači ne zastraše.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.