Почетна / Кошарка / Партизан

Мадар одустао од Летње лиге, приоритети су му Израел и Партизан

Лепа вест овог јутра за навијаче Парног ваљка стиже из Израела
ФОТО: М. Рашић

Како преноси Израел Хајом плејмејкер Партизана Јам Мадар одлучио је да одустане од наступа за Бостон Селтиксе на Летњој лиги.

Талентовани бек је одлучио да у то време буде у Београду са црно-белима на припремама, како би се што боље спремио за нову сезону.

Портал Израел Хајом тврди  да је Мадар је обавестио челнике Селтикса да не жели да игра за њих, већ му је приоритет играње за репрезентацију (Израел игра против Пољеске и Естоније у квалификација за СП).

Подсетимо, млади плејмејкер је црно-белима потписао трогодишњи уговор, али са опцијом да може да оде у НБА у Бостон.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Cini se da do ovog trenutka Savic i Obradovic odlicno rade svoj posao... Nista jos nije procurelo.
Лола
Остоја каже да навијачи купе улазнице тачно зато да би до тога дошло треба да екипа буде конкурентан а
Лола
Милан Виртус Макаби Монако Фенербахче итд итд доводе праве тимове шта Партизан чека чиста ситуација пет играча отишли Сад доводи плеј крила центра игра се лига шампиона би било је времена доста Сад одлуку конкретно донесе три играча квалитетш нам треба тачка
Karlo Veliki
Madar je ziveo u iluzijama da treba da ostane maneken, da sutira na kos potpuno slobodno i da ne mora da unapredjuje igru.. To bi znacilo da je sezonu procerdao... Njemu nedostaju masa i cvrstina, razigravanje mu je tanko i ne kreativno, jedino je u sutu pravi, sto ga cini dvojkom...On je gradje Trej Janga iz Atlante, a biti Jang za ovakvog Madara je isuvise dalek put..Ako bude zeleo da slusa dobice na brzini i put ce biti kraci.
MVPČAČAK
Čini mi se da je on u ovom trenutku dobar za drugog pleja,nadam se da će prvi plej uskoro doći i da će to biti odličan igrač?
Лола
Шта чекају што не доведе плеја дали могу да Драгић блажич носе интересантан Партизан
Karlo Veliki # gropn III
Imas pice za komentar.... Nisam osoba koja mrzi, ali Jaku Blazica ne podnosim, jer je "kuce".
gropn III & B. Grobar
nebih ga doveo,da znam da cemo ponoviti Istanbul !!!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.