Почетна / Кошарка / Партизан

Обрадовић задовољан: У финалу мора још боље (ВИДЕО)

Кошаркаши Партизана први су финалисти плеј-офа АБА лиге, пошто су у Београду победили Будућност 101:77
ФОТО: В. Марковић

Тренер кошаркаша Жељко Обрадовић рекао је вечерас да је задовољан игром своје екипе у трећој утакмици полуфинала АБА лиге против Будућности, али је истакао да ће црно-бели у финалу морати да буду још бољи.

"Задовољан сам. Одиграли смо веома добру утакмицу, агресивно од самог почетка и одбрамбено и нападачки, што је резултирало тиме да водимо на полувремену са пристојном разликом. После тога смо наставили да играмо озбиљно и у другом полувремену", рекао је Обрадовић на конференцији.

"Честитике играчима на заслуженој победи и хвала навијачима на још једној феноменалној вечери. Они су неко ко нам стално даје ветар у леђа и мислим да то то треба да имамо у глави и кад се будемо спремали за финале које ће почети у петак", додао је Обрадовић.

Кошаркаши Партизана први су финалисти плеј-офа АБА лиге, пошто су вечерас у Београду победили Будућност са 101:77.

"У свакој утакмици има позитивних ствари, а вечерас их је било доста. Пре свега смо нападачки одиграли тако да смо и читали одбрану и имали проток лопте бољи него и у првој утакмици овде", рекао је Обрадовић.

"Међутим, има и ствари на којима морамо да инсистирамо и да радимо и пробаћемо да у овим данима до финала то коригујемо и да нам ова утакмица да ветар у леђа да знамо да можемо. Имамо дуг према себи и навијачима да дамо свој максимум у финалној серији".

После лоше утакмице у Подгорици у којој није постигао ниједан поен, црно-беле је вечерас до победе водио Кевин Пантер који је меч завршио са 30 поена.

"Он је имао огромну жељу и то је свима било јасно. Он је хтео да игра даље и када је убацио 30 поена, наставио је да буде агресиван и честитке на томе", рекао је Обрадовић.

"Одреаговао је после оне утакмице у Подгорици, не само нападачки, играо је изванредно одбрану, био је агресиван. Од најбољих играча мора да почне све, да дају пример осталима и онда они то лакше следе", додао је тренер Партизана.

Црно-бели ће се у свом првом финалу АБА лиге после девет година играти против победника другог полуфинала у којем се састају Црвена звезда и Цедевита Олимпија. Резултат у тој серији је 1:1, а мајсторица је на програму сутра у Београду.

"За финале ће морати да се одигра још боље, то је сигурно, али ова жеља и борбеност је нешто што је веома добро. У финалу морамо да будемо са још већом енергијом и жељом. То је финале и то играчи морају да схвате", закључио је Обрадовић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
da bi bio evropski tim Partizan treba da dovede pleja ali pravog, Petruseva i Kamenjasa....ZOC mora da se izjasni u vezi KURUCA...On nije dosao dzabe.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.