Почетна / Кошарка / Партизан

ШОК ЗА ПАРТИЗАН - Смаилагић повредио колено, доктори га извели са терена

Полуфинале Купа Радивоја Кораћа у Нишу играју Партизан и ФМП
ФОТО: kkpartizan.rs

Трећи минут полуфиналног меча Купа Партизан - ФМП био је кобан по Алена Смаилагића.

Репрезентативац Србије у дресу црно-белих пробао је да заустави продор Џонса, у кретању и паду му се лева нога подвила под тело и страдало је колено.

Видело се да виче "не могу, не могу".

То је био сигнал да ситуација није добра.

Доктори су морали да уђу у терен. Помогли су Смаилагићу да напусти паркет, а потом и дворану...

Стање са коленом леве ноге још се не зна.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Crno-beli 1953
Partizan pored mladog i neiskusnog tima ima nekoliko ozbiljnih problema:1prihvatanje naziv favorita u ovakvome okruzenju gde svi zele da ga nema, 2 Gosn Obradovic koji galami na igrace zajapuren bilo da igraju dobro ili lose on samo igracima zamjera dok nima muda glumeci finocu koje u ovom sportu definitivno nema te dozvoljava da mu sudije rade sta hoce sto se je videlo i ma mecu sa FMPom ciji igraci nisu birali nacin da onemoguce protivnika makar ih i teze povredili dok sudije sviraju po notama nekoliko ljudi kao sto je Covic pa igrac fmp pravi cist faul u napadu i povredjuje Smajlagica a sudije daju licni nasem igracu, igracifmpea su zasticeni ko svete krave tako da ih igraci partizana ne smiju ni pogledati....
moma52
Kako se to noga podvila pod koleno,zašto o tome ne pišete?Igrač FMP-a je levom nogom udario Smajlagića po desnoj i on je da ne bi pao,preneo težinu na levu nogu i koleno je popustilo.Čist fudbalski faul.ali odluka sudija je bila da je to faul Smajlagića,sve je to u paketu sukoba interesa ,koji ne postoji.Jasno je bilo da treba onesposobiti nekog od centara Partizana,koji su mobilniji i bolji od onih u Zvezdi.Svaka čast uspeli su u tome,a pridodali su i Mura na tu listu,jer im se ne dopada kako igra u poslednje vreme.
ragbi i kosarka
Sve tacno.
NIŠ-5
Znali su"klonfer"koga da izbaca za finale!
Делије
Какве везе има ОКК Београд са синоћном утакмицом?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.