Почетна / Кошарка / Партизан

Обрадовић: И меч са Крком је прилика да се напредује

Црно-бели сутра од 19 сати у петом колу АБА лиге у хали „Александар Николић“ дочекују Крку из Новог Места
ФОТО: КК Партизан

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је утакмица са Крком прилика да се напредују и да пред домаћим навијачима покажу борбеност и жељу да се игра од првог до последњег секунде.

Црно-бели сутра од 19 сати у петом колу АБА лиге у хали „Александар Николић“ дочекују Крку из Новог Места.

Веома интересантно за мене је да видим како ће екипа да одрегује, с обзиром да први пут улазимо у овај ритам играња утакмица на три дана. Припрема за утакмицу је апсолутно другачија него што је то било до сада и морамо да видимо како смо успели да регујемо и како ће то изгледати против Крке, екипе која заслужује сваки респект као и сви тимови у АБА лиги“, рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Црно-бели су забележили максималне четири победе и налазе се на челу табеле, док је Крка са учинком 2-2 у групи тимова који се налазе од 6. до 11. позиције.

Пробаћемо да неутралишемо њихове најбоље играче, пробаћемо да будемо на нивоу на ком смо били током последњих утакмица што се тиче напада и протока лопте који је из утакмице у утакмицу све бољи. И ова утакмица је прилика да се напредује и да пред домаћим навијачима покажемо оно што нас је красило до сада, а то је борбеност и жеља да се игра од прве до последње секунде на исти начин“, истакао је Обрадовић и апострофирао да ће капитен Раде Загорац врло вероватно пропустити овај меч услед болова у леђима.

Млади центар Балша Копривица истиче да тим мора да одигра боље у односу на претходну утакмицу.

Наша очекивања као тима је да из утакмице у утакмицу будемо бољи. Крка је јако добар тим, имају пар квалитетних победа, играју јако брзо и у стању су да тимски добро шутирају за три поена. Наше је да направимо неке корекције у односу на претходну утакмицу против Хамбурга, пошто играју на сличан начин. Желимо да у меч уђемо исто као у мечу Еврокупа, али да у завршници будемо много бољи“, поручио је Копривица.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.