Почетна / Кошарка / Партизан

Обрадовић: Три добре четвртине, играчи поштовали план

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је његова екипа у Хамбургу одиграла три добре четвртине и додао да су играчи поштовали план припремљен пре утакмице
ФОТО: КК Партизан

"Обе екипе су одиграле одличну утакмицу. Меч је био врло квалитетан и надам се да је публика уживала у утакмици са много поена. Играли смо три четвртине доста добро и били смо припремљени на то да је Хамбург екипа која никада не одустаје и која се бори до краја. Тако је и било", рекао је Обрадовић после утакмице.

Кошаркаши Партизана победили су вечерас у гостима екипу Хамбурга са 97:106 (24:28, 16:33, 26:27, 31:18), у првом колу Групе А Еврокупа.

"Наравно, веома сам срећан због начина на који смо стартовали. Хвала мојим играчима, јер смо испоштовали план који смо припремили пре меча и верујем да смо одиграли доста добро вечерас", рекао је Обрадовић.

Партизан ће у другом колу Еврокупа дочекати Турк Телеком.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Nema ni najmanje razloga za nezadovljstvo! Stavise! Posle onake tri cetvrtine, logicno je usledilo opustanje igraca koji su se emocionalno i energetski potrosili. Nije ni mogucno da ekipa odigra svih 40 minuta u istom ritmu kakav su nametnuli u prvih 30 minuta. Jer, kada bi odigrali svih 40 minuta kako su igrali u prvih 30 dobijali bi sa 40 - 50 razlike sto nije realno ocekivati od ekipe koja se jos uvek "trazi" i uigrava. Knacno, procenat suda od oko 75 ili 76 % za dva poena, ostvaruje se veoma retko cak i u NBA ligi. U svakom slucaju, momci su nesumnjivo dokazali da imaju ogroman potencijal sto moze samo da raduje. Midlim da ovoga casa jos uvek niko ne moze da proceni krajnje domete ove ekipe? Sve cestitke Zoc-u i momcima! Napred "Partizan"!!! Hasta siempre!
киза
врати ми се вара у баскет
SRBA
Bravo Zoc, samo guraj!
Zuk
Prvo poluvreme je bilo za desetku a zadnja cetvrtina za pet mada su tome doprinele isudije koji nisu dosudili bar trideset ociglednih faulova.Verovatno su se uplasili da razlika ne bude 50 plus.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.