Почетна / Кошарка / Партизан

Црно-бели плаћају 216.000 због публике

Дисциплински судија КЛС казнио Партизан за пропусте у организацији друге утакмице полуфинала
ФОТО: КК Партизан

Пред старт финалне серије, из канцеларије Лиге стигао је и „Извештај дисциплинског судије“ који се односи на обе полуфиналне серије. Тачније, за сада није „разматран” само други меч између Црвене звезде и Борца. Како стоји у напомени: „Одлука о тој утакмици биће донета по истеку рока за изјашњење предвиђеним Дисциплинским правилником КЛС”.

Прве утакмице обе серије прошле су без примедби, али друга између Партизана и Меге није.

Због „пропуста у организацији другог меча полуфинала”, Партизан ће морати да плати укупно 216.000 динара. Редом:

- КК Партизан НИС изриче се новчана казна у износу од 96.000 динара због пропуста у организацији утакмице у складу са КЛС Ковид-19 Протоколом члан 14 а у вези са чл. 52 тачка А2 Дисциплинског правилника КЛС.

- КК Партизан НИС изриче се новчана казна у износу од 120.000 динара због неспортског и некултурног понашања гледалаца у складу са чл. 52 тачка Б3 Дисциплинског правилника.

Партизан ће платити и још 6.000 динара, због техничке грешке досуђене клупи, на трећем мечу серије.

Такође, због технички грешака у том мечу, плаћа и Мега. Конкретно Јован Новак 6.000 и још 6.000 клуб, због досуђене техничке грешке клуи. Све у складу са чл. 52 тачка Г7 Дисциплинског правилника КЛС.

Подсећамо, Партизан је исте вечери за кршење епидемиолошких мера казнила Комуналн полиција са 350.000 динара.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
A Zvezda protiv Buducnosti koliko je platila.
Zuk
Nemam saznanja da je Zvezda platila kaznu zbog utakmice protiv Buducnosti.
gropn III
vredelo je svaku paru !
Caki
Bas tako
Che
Pravno je neodrzivo da se za isti eksces bude dva puta kaznjen.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.