Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан промовише Филиповског у Краун плази

Уз новог тренера у стручном штабу црно-белих још неколико нових лица
ФОТО: ЕПА / О. Веикен

Мејл којим се представници медија позивају да у петак дођу на промоцију Саше Филиповског у Краун плази потврдио је да је догово озваничен и потписом уговора. Седмој сили ће се обратити и Остоја Мијаиловић, председник Партизана.

Уз Македонца са словеначким држављанством у стручном штабу црно-белих биће још промена. Први асистент биће Бобан Митев који је радио са Филиповским у Турској, док ће за кондицију бити задужен Владан Радоњић, који је после рада у Партизану са Душком Вујошевићем био и у ЦСКА, истовремено кад и Филиповски.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mozes Ti to lepse
Gospodine Mitre, pitanje za Tebe,dali si ti navijac Partizana?izgleda da nisi jer da jesi nebi ovako pljuvao po ljudima koji dolaze da rade u nasem klubu.Ako si navijac morao bi da znas da je toga Radonjica ucio upravo prof. Koprivica i da pojma nema nebi ga Dule odveo sa sobom u CSK jer Dule sigurno zna bolje od tebe kakav je Radonjic kondicioni trener. Prema tome ne turaj nos tamo gde mu nije mesto, drzi se dalje od naseg kluba ili Te je mozda Zeljko Pantic poslao da pljujes po svemu sto Ostoja radi.
Che
Sto se EK tice mislim da bi samo cudo moglo da nas spase...Za ABA ligu ima dovoljno vremena. U subotu igra Mozli, ili bice na klupi, a do naredne nedelje treba ocekivati novo igraca pod kosem. Ne mislim da ce tim da se trgne brzo, ali je vazno da se uz misice dogadjaju pobede. Drugo pojacanje mora stici pred derbi.
Pd
Kakav klub,takav i trener.Uspeli da ga otmu,a pola Evrope se tuklo zbog njega.
Mitar
Kako profesor Koprivica gura Radonjica. Kako i ne bi,kada mu je sin,to se zna,a covek pojma nema.
E Mitre, Mitre
Sram da te bude.
Dragan Lo
Sa dosta zakašnjenja i mi da započnemo sezonu. Srećno Sašo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.