Почетна / Кошарка / НБА лига

Бостон после два продужетка бољи од Клиперса

Кошаркаши Оклахоме победили су у гостима Њу Орлеанс са 123:118
ФОТО: Бета/АП

Кошаркаши Бостона победили су прошле ноћи на свом терену, након два продужетка, Лос Анђелес Клиперсе са 141:133.  

Бостон је до седме узастопне победе на свом терену, а осме на последњих девет утакмица, водио Џејсон Тејтум са 39 поена.

Најбоље га је пратио Маркус Смарт са 31 поеном, Гордон Хејворд је уписао 21 поен и 13 скокова, док је Кемба Вокер утакмицу завршио са 19 поена и девет скокова.

У редовима Клиперса, који су већи део утакмице играли без Пола Џорџа због повреде, најбољи је био Лу Вилијамс са 35 поена, док је Кавај Ленард додао 28 поена и 11 скокова.

Бостон је уписао 38. победу у сезони, док Клиперси сада имају скор од 37 тријумфа и 18 пораза.

Кошаркаши Оклахоме победили су у гостима Њу Орлеанс са 123:118.

Данило Галинари је био најефикаснији у победничком тиму са 29 поена, док је Денис Шредер убацио 22.

У екипи Њу Орлеанса, која је прекинула низ од три победе у низу, најбољи је био Зајон Вилијамсон са 32 поена, док је Џеј Џеј Редик додао 24.

Оклахома сада има 33 победе и 22 пораза, а Њу Орлеанс скор 23/32.

Бостон повлачи Гарнетову „петицу“

Кошаркашки клуб Бостон повући чхе из употребе дрес са бројем пет који је носио легендарни Кевин Гарнет.

Селтикси су током синоћње утакмице против Лос Анђелес Клиперса објавили да ће следеће сезоне повући из употребе Гарнетову „петицу“.

Гарнет је у Бостону играо до 2007. до 2013. године, а био је један од кључних играча који је Селтиксе 2008. године предводио до 17. шампионског прстена у историји франшизе.

Те сезоне изабран је у идеалну петорку НБА лига, а проглашен је и за најбољег дефанзивца.

Одиграо је 21 сезону у најјачој кошаркашкој лиги на свету, а 15 пута био је учесник Ол-стар сусрета.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.