Почетна / Кошарка / НБА лига

Скроман учинак Јокића, Новицки се са 30 поена опростио од Даласа (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвера везали су два пораза у НБА лиги, пошто су у ноћи између уторка и среде изгубили од Јуте са 118:108

Српски кошаркаш Никола Јокић није допринео свом тиму. Он је играо 16 минута, током којих је дао два поена, имао пет скокова и две асистенције. Донован Мичел је предводио Јуту са 46 поена.

Немачки кошаркаш Дирк Новицки отишао је у пензију тако што је дао 30 поена за Далас у победи над Финиксом резултатом 120:109. Последњу утакмицу у Мајамију играо је Двејн Вејд који је дао такође 30 поена у победи над Филаделфијом 122:99.

Српски кошаркаш Бобан Марјановић дао је 12 поена и имао пет скокова и две асистенције у екипи Филаделфије.

Актуелни шампион Голден Стејт победио је Њу Орлеанс са 112:103 и потврдио прво место у Западној конференцији НБА лиге.

Портланд је са 104:101 победио Лос Анђелес Лејкерсе, док је Оклахома са 112:111 била боља од Хјустона. Торонто је резултатом 120:100 савладао тим Минесоте, а Њујорк је са 96:86 био бољи од Чикага.

Бостон је са 116:110 победио Вашингтон, Шарлот резултатом 124:97 екипу Кливленда, док је Детроит са 100:93 савладао Мемфис.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tokyo
Rudy Gobert je jedan od igrača protiv kojih naš Jokić, sad već tradicionalno, pruža loše partije. Ne sećam se da je toliko inferiorniji u duelu sa bilo kojim drugim centrom. Ne prolaze mu finte, dobija često blokade, ne uspeva da se zagradi, nemoćan je u skoku...U 11 dosadašnjih međusobnih duela Gobert je zabeležio 8, a Jokić 3 pobede. Utah Jazz je tim koji jednostavno "ne leži" Denveru. "Grumenje" je sinoć bilo potpuno raštimovano, nijedan igrač nije dobro odigrao. Ove sezone su dobili džezere samo jedanput. Sve u svemu, protiv bilo koga budu igrali Utah Jazz će predstavljati tvrd orah. A i forma im je u drastičnom usponu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.