Почетна / Кошарка / НБА лига

ДА СЕ НАЈЕЖИШ: Погледајте како Американци виде пут Богдана Богдановића до НБА лиге (ВИДЕО)

Од младе наде, преко маестралних партија у Партизану и Фенербахчеу, до сјајних игара у дресу Сакраменто Кингса... Погледајте пут Богдана Богдановића до НБА лиге
ФОТО: Твитер
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

erik
Jos jedan biser iz radionice prof. dr. Duska Vujosevica!!! Samo napred, Bogdane!!! INSTITUCIJA je ponosna na tebe!!!
neme
Koji su ovi ameri ma... ja sad ne znam jel on igrao za zvezdu ili partizan
Pigeon
Da ne bi Vujosevica, sada bi ga gledali u nekoj prosecnoj evro ekipi (bojim se da to ceka Marinkovica)...Ali, Dule ga je osetio (to sto nosi u sebi, taj pecat vodje i pobednika), nije od njega pravio samo sutera vec i organizatora, iako mladom davao mu je veliku odgovornost, istrpeo ga kaad treba...i naravno i za vrat kada pretera...I, zato je momak sada vanserijski...
Dragan Lo
Bogdanu je dve godine data lopta da gradi sebi karijeru, a zatim je zadnji napad sa Cedevitom davio loptu 23 sekunde, u poslednjoj sekundi napada uvalio je Tepiću u nemogućoj poziciji...Smit koristi par sekundi i baca Partizan u blato. Vanja kad pogreši komentara milion. Bogdan je ljudi Partizanu doneo nevažnu titulu u KLS-u i to je sve., ABA smo 2014 izgubili zahvaljujući njemu, ostao je dužan i Dulu i klubu.
nemam pojma
Ni gospod bog ne bi od Vanje napravio Bogdana. Bogdan sem talenta, pokazuje na terenu izuzetnu inteligenciju. Zato je retka zverka. Uz to mnogo više vežba od Vanje. Ne može Vujošević naterati Vanju da trenira svaki dan, da ispravlja mnogobrojne nedostatke, od kontole lopte pa nadalje, posebno šuta van balansa koji stalno neuspešno upražnjava. I Vanja ima neke prednosti, hitriji je i skočniji, ali glava i radna etika, e tu je Bogdan za njega NEDOSTIŽAN.
trigger2
na 2:54 stavili Zvezdine navijace hahahah

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.