Почетна / Кошарка / НБА лига

КК Партизан: Игор Кокошков је понос наше кошарке!

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да је изузетно поносан на велики успех Игора Кокошкова који је постао тренер НБА лигаша Финикс Санс и пожелео му срећу у том клубу
ФОТО: Д. Жарковић

Игор Кокошков је својевремено радио са јуниорима Партизана, а ушао је у историју као први главни тренер неког НБА тима, који је рођен ван Северне Америке.

Партизан је изузетно поносан на овај велики успех Игора Кокошкова који на најлепши начин представља нашу кошарку широм света. На почетку своје блиставе тренерске каријере, нови шеф стручног штаба Финикс Санса је радио и са јуниорима Партизана, где је стигао након боравка у ОКК Београду. Игоре, пуно среће и успеха у најјачој лиги на свету – наводи се на сајту Партизана.

Кокошков је прошлог лета са репрезентацијом Словеније направио изненађење и освојио Европско првенство у Турској.

Он је у НБА лиги био помоћни тренер у Лос Анђелес Клиперсима, Детроиту, Финиксу, Кливленду, Орланду и Јути.

Финикс је ове сезоне имао скор од 21 победе и 61 пораза, најгори у НБА лиги, а други најгори у историји франшизе.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Da da
Da se ne zaboravi, Igor Kokoskov je bio pomocni trener reprezentacije Srbije I Crne Gore na Olimpijadi u Atini 2004 I Evrobasketu 2005!!! Toliko o tome da nema veze sa srpskom kosarkom.
Bik Koji Sedi
Pozvao bih prave ljubitelje kosarke da ne reaguju na komentare navijaca veceg Covicevog projekta. Veze g. Kokoskova sa KK Partizan nisu jake i dugotrajne,ali je KKP cestitao Igoru nesto sto do sada nije poslo za rukom nikom sa vanamerickog prostora. Nazalost,ljudima kojima kosarka ocigledno nije otisla dalje od predgradja i fabrickih konzervi je i to bilo dovoljno da daju zajedljive komentare. U nadi da ce gospoda Alimpijevic,Radonjic,Vukoicic i Milivoje Lazic krenuti putem g. Kokoskova,koristim jos jednu priliku da od srca cestitam ne prvom srpskom,vec vanamerickom treneru posao head-coacha u jednom NBA ligasu. Igore srecno i dovedi Sunse barem do ravnopravne borbe za play-off,a ako uspes tamo i da udjes,pravi ljubitelji kosarke ce se radovati kao sto su se radovali u vreme Divca,Stojakovica,ili Jokica danas. P.S. Kolega Antilegendo,nismo se skoro sreli na ovim stranicama,pa da iskoristim priliku da Vas pozdravim i pohvalim ovaj Vas komentar.
angel
A s druge strane vi ste pravi primjer objektivnosti, casti i prepostenja...
@Realno
Pa realno i niste za bolje, mislim svakom po zasluzi.
Прикажи још одговора
straja
Ne bih bio iznenadjen da iz partizana CESTITAJU Lebron-u jer boze moj nekoliko puta je ....ne znam sta ali je NEKOLIKO PUTA!!!!
nemam pojma
Lepo da si se razotkrio, i sav kompleks koji ti KKP stvara i dalje.
prc
Ovaj čovek nema veze sa srpskom košarkom a to što ima veze sa vašim klubom je vaš problem.
prc
Mozda sam se pogrešno izrazio ali ovaj čovek nije dao ništa srpskom reprezentativnom sportu te stoga nema nikakav značaj za njegovu košarku. To što je osvojio prvenstvo Evrope sa Slovenijom je uspeh Slovenaca i njega lično.
Sarkazam
Nema veze sa srpskom kosarkom isto koliko i Novak Djokovic nema veze sa srpskim tenisom... Covek je Srbin, ziveo i radio u Srbiji (omladinskoj skoli Partizana i u OKK Beogradu), dok nije otisao u inostranstvo... Po tebi, svako ko napusti Srbiju, vise nema veze sa zemljom - gde je mozak!?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.