Почетна / Кошарка / НБА лига

Јокић: Чикаго као у Србији; Мелоун на српском: Најбољи је..

Кошаркаш Денвера Никола Јокић америчким медијима објаснио је да је атмосфера, попут оне коју су направили српски навијачи због њега у Чикагу, свакодневница у Србији
ФОТО: БЕТА/АП

Јокић је, уз велику подршку и овације више стотина само српских присталица, са 21 поеном водио Денвер до победе у Јунајтед центру 135:102.

- Људи из Србије донели су заставе, приредили сјајан декор. Када Србија игра увек је таква атмосфера, још замислите такву слику у пуној дворани. Сав српски народ воли кошарку - рекао је Јокић после меча.

Његов саиграч Пол Милсап истакао је да му је јасно да се Јокић у Чикагу осећао као код куће, док је тренер Мајк Мелоун чак проговорио српски језик.

- Никола је наш најбољи играч - поручио је Мелоун на српском и потом превео Американцима значање.

Јокић и ове сезоне бележи статистички одличне бројке са 17,5 поена, 10,5 скокова и шест асистенција по мечу у НБА лиги.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legat
A da zaigras ti malo za tu Srbiju koju pominjes, ''Srbine''... ;)
Pa igrao je
Olimpijske igre, kvalifikacije za OI, gde je bio MVP, masu leta sa mladjim reprezentacijama. Malo li je?
trta
Bravo za komentar!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.