Почетна / Кошарка / НБА лига

Сакраменто победио Мајами, 14 поена Богдана Богдановића

Кошаркаши Сакрамента победили су после продужетка Мајами са 123:119, а српски кошаркаш Богдан Богдановић у победи је учестовао са 14 поена
ФОТО: Бета/АП

Диарон Фокс постигао је кош који је Сакраменту обезбедио продужетак, Зек Рендолф постигао је прва три поена у продужетку, а Богдановић је са девет метара "тројком" обезбедио победу, иако је његова екипа у четвртој четвртини изгубила 16 поена предности.

Рендолф је утакмицу завршио са 22 поена, девет скокова и четири асистенције, а Фокс је постигао 20 поена. Богдановић је играо 32 минута, постигао је 14 поена, уз три скока и три асистенције. Бади Хилд је био најефикаснији са 24 поена.

Добру патију у екипи Мајамија приказао је Горан Драгић са 33 поена, а Двејн Велингтон додао је 22 поена.

Голден Стејт је победио Лос Анђелес Лејкерсе са 117:106 и остварио осми узастопни тријумф на домаћем терену. Актуелне шампионе предводио је Кевин Дурент са 26 поена, пет скокова и шест асистенција, Ник Јанг постигао је 18, а Заза Пачулија, који се после месец дана вратио на терен, додао је 10 поена, 12 скокова и пет асистенција. У екипи није било Стефена Карија.

Џулијус Рендл био је најефикаснији у екипи из Лос Анђелеса са 22 поена и 10 скокова, а по 20 поена постиги су Ајзеа Томас и Брук Лопез.

Вашингтон је после два продужетка победио Бостон са 125:124. Бредли Бил предводио је Визардсе са 34 поена, од којих је постигао "тројку" на 1:25 минута пре краја другог продужетка којом је обезбедио победу. Маркиф Морис постигао је 20 поена, а Ото Портер додао је 18 поена и 11 скокова.

Бостон је играо без шесторице играча, а најфикаснији је био Маркус Морис са 31 поеном и девет асистенција. Тери Розије постигао је 21 поен уз девет асистенција.

Орландо је победио Милвоки са 126:117 предвођен Џонатоном Симонсом који је постигао 35 поена, што је нејгов рекорд каријере и Ди Џеј Агустином, који је постигао 32 поена.

У екипи Милвокија, која је изгубила седми пут у последњих 10 утакмица, најефикаснији је био Јанис Адетокунбо са 38 поена, 10 скокова, седам асистенција и три украдене лопте.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.