Почетна / Кошарка / НБА лига

Мелоун: Никола један од најбољих у НБА! Јокић: Сјајан осећај

Кошаркаш Денвера Никола Јокић, након што је одиграо партију каријере и дао 41 поен Бруклину у НБА лиги, изјавио је да се осећа сјајно и да му се исплаћује индивидуални рад током лета.
ФОТО: Твитер/НБА

Јокић је због одличног наступа добио овације публике у Денверовом Пепси центру скандирањем са трибина „МВП, МВП”, што га је изненадило.

Скандирање је забавно – рекао је Јокић, а онда су га амерички новинари прекинули речима да су навијачи били озбиљни.

Зашто су тако озбиљни? Осећам се сјајно, само сам хтео да искусим срећу – рекао је Јокић и додао да је током лета напорно радио на шуту за три поена са кумом у родном Сомбору.

 

Похвале за бившег центра Мега Лекса имао је тренер Мајк Малоун изјавом да је Јокић један од најбољих играча у НБА лиги.

Он је играч који може све, овакве игре су му потребне. Исто и нама. Има јако, јако, велики таленат, а ове сезоне има одличне проценте за три поена. Престаћу да говорим да је млад, године нису важне. Он је један од најбољих кошаркаша у НБА – закључио је Малоун, а преноси Денвер Пост.

 

Јокић ове сезоне у најјачој лиги света просечно бележи 17,9 поена, 11,6 скокова и 4,5 асистенција по утакмици.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kiza
Nekako mi je sav rastimovan. Ako misli da igra za reprezentaciju mora malo da sinhronizuje pokrete. Ruke ovamo noge tamo, glava na sve strane. Stil mu je ružnjikav. Kod ovog rekorda ko ga je čuvao crni ili bledoliki.
kiza
Mlad je i jedan od najvećih talenata svih vremena nema sumnje. Ja bih mu savetovao da počne da čita klasike Dostojevskog, i sl.
Bik Koji Sedi @ kiza
...i da "skida sinhronizaciju pokreta" od Marka Simonovica. Njegovi pokreti su bas skladni i u duhu kosarkaske vestine. Kako je samo capio onaj pehar pre par godina,niko ga nije video! Prava "Pink Panter" koordinacija pokreta.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.