Почетна / Кошарка / НБА лига

Харден се играо кошарке, убацио 56 поена, скоро да није промашивао

Кошаркаши Хјустона победили су ноћас Јуту са 137:110 и остварили осму победу у НБА лиги, а екипу је предводио Џејмс Харден са 56 поена, што му је рекорд каријере

Харден је играо 35 минута, а уз 56 поена имао је и 13 асистенција. Шутирао је 19/25, док је промашио само једну "тројку" из осам покушаја.

Победи су допринели и Ерик Гордон са 20 поена, Тревор Ариза са 14 и Нене са 13 поена. У екипи Јуте најефикаснији је био Донован Мичел са 17 поена.

Кошаркаши Минесоте победили су Шарлот са 112:94 и остварили пету узастопну победу. Ендру Вигинс био је најефикаснији у Минесоти са 20 поена, Џеф Тиг додао је 18 поена и 12 асистенција, а Карл Ентони Таунс 16 поена и девет скокова.

Српски кошаркаш Немања Бјелица играо је 19 минута, постигао је пет поена, уз три скока и једну асистенцију.

Минесота је друга на табели Западне конференције скором од седам победа и три пораза и има победу мање од Хјустона.

Последњи пут Минесота је победила у пет узастопних утакмица у периоду од 2. до 10. јануара 2009. године. У екипи Шарлота најефикаснији је био Коди Зелер са 16 поена.

Њујорк је победио Индијану са 108:101 предвођен Кристапсом Порзингисом који је постигао 40 поена, што је његов рекорд каријере.

Он је имао и осам скокова и шест блокада. Тим Хардавеј Млађи додао је 16 поена. Никси су успели да надокнаде заостатак од 19 поена и остварили пету победу у последњих шест утакмица.

Тадеус Јанг постигао је 18, а Виктор Оладипо 17 поена за Индијану, која је два минута пре краја треће четвртине водила са 84:65.

Атланта је победила Кливленд са 117:115 и прекинула низ од осам пораза. Денис Шродер предводио је Хоксе са 28 поена и девет асистенција.

По 17 поена постигли су Торијан Принс и Лук Бебит. То је прва победа Атланте откако је у првој утакмици у сезони победила Далас.

У екипи Кливленда најефикаснији је био Леброн Џејмс а 26 поена, пет скокова и 13 асистенција, Двејн Вејд додао је 25 поена, 11 скокова и шест асистенција, а Кајл Корвер 23 поена. Кевин Лав је у трећој четвртини изашао из игре и одведен је у болницу због болести, али није познато о чему се ради.

Портланд је победио Оклахому са 103:99 предвођен Демјаном Лилардом, који је постигао 36 поена уз 13 асистенција. Он је постигао кош 29,5 секунди пре краја за одлучујуће вођство од 98:94.

То је четврта узастопна утакмица да је Лилард постигао најмање 30 поена. Добру партију приказали су и Јусуф Нуркић са 25 поена и осам скокова и Си Џеј Мекалум са 22 поена.

Пол Џорџ био је најефикаснији у екипи Оклахоме са 27 поена, а Расел Вестбрук постигао је 25 поена уз девет асистенција.

Вашингтон је победио Торонто са 107:96 и остварио другу победу у последњих 11 међусобних дуела, Бостон је победио Орландо са 104:88, док су Лос Анђелес Лејкерси победили Мемфис са 107:102 и остварили трећу победу у последње четири утакмице.

Сан Антонио је победио Феникс са 112:95, а Мајами је победио Лос Анђелес Клиперсе са 104:101 поенима Џејмса Џонсона са линије за слободна бацања, 8,7 секунде пре краја.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kiza
Kada gledam ovog Hardena, ništa posebno, atraktivno, a sa takvom racionalnošću čovek igra da je prosto neverovatan. Provalio je smisao košarke, poštovanje maestro.
DUPLA KRUNA DUPLA RADOST
AKO TAKO NASTAVIS MOZDA TE I INSTITUCIJA POZOVE HO HO HO!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.