Почетна / Кошарка / НБА лига

Теодосић: Остављам део срца; Ватутин: Епохалан играч напушта ЦСКА

Милош Теодосић решио је да каријеру настави у НБА лиги, дресу ЛА Клиперса
ФОТО: Ројтерс

Милош Теодосић се захвалио ЦСКА и навијачима:

- Провео сам шест, невероватних, фантастичних година у Москви. Остављам тамо део свог срца. Имао сам много среће да створим много пријатеља у Москви и да осетим много љубави и подршке од навијача. Екипа ЦСКА пустила ме је да растем као играч, да покажем своје вештине, освојим титуле и испуним снове. Желео бих да се захвалим сјајним саиграчима, тренерима и људима у клубу и радујем се што ћемо се опет срести. Испред мене је велики изазов и правим следећи корак у каријери са великим емоцијама и очекивањима.

Андреј Ватутин, председник ЦСКА емотивним писмом опростио се од Теодосића на сајту клуба из Москве:

- Епохалан играч напушта ЦСКА. Милош је награду МВП Евролиге добио пре него што је дошао у наш клуб, али сматрам да је постао најбољи играч Европе са нама. Имали смо срећу да уживамо у његовим вештинама шест година. Он је прави играчки геније, увек непредвидив на паркету - за навијаче, противнике, а понекад и за саиграче. Ипак, увек га је водила жеља за победом, радио је све што је морао како би донео успех тиму и увек је био лидер - храбар и спреман да преузме иницијативу и одговорност. Његове одлуке су биле исправне и погрешне - али је увек био одлучан. Мало играча током каријере у стању је да достигне то да наспрам себе име навијаче и хејтере. Он је успео у томе, а што је најважније ниједну од тих група није оставио равнодушним. Играо је са невероватним емоцијама стварајући огромну војску обожавалаца и сигуран сам да су људи долазили на наше мечеве само да би гледали магију Милоша Теодосића. Његов таленат, креативност, визија утицали су на игру тима, а навијачи су били изненађени - вртели су главом и трљали очи у неверици шта је он све урадио. Недостајаће ми као играч, али и близак пријатељ. Талентовани младић дошао је у ЦСКА пре шест година, а сада нас напушта искусни играч који је освојио све на свим нивоима. Желим Милошу много среће и доброг здравља и све што му је потребно да буде срећан у породичном животу са децом.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Duka Dizel
Svaka cast upravi CSKA na ovakvom odnosu prema Milosu! Pokazujete godinama svima sta je ozbiljan klub i kako se stvara ambijent koji postuju svi igraci Svijeta..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.