Почетна / Кошарка / НБА лига

Три играча Меге изабрана на НБА драфту, Јарамаз у Великој јабуци, Звездин Болден у Филаделфији, Гудурић није одабран

Амерички кошаркашки клуб Њујорк изабрао је играча Мега Бемакса Огњена Јарамаза као 58. пика на ноћашњем драфту НБА лиге у Бруклину
ФОТО: Н. Неговановић

Мега је поред Јарамаза на драфту имала још двојицу играча и они су такође изабрани. Словеначког кошаркаша Влатка Чанчара је као 49. пика изабрао Денвер, док је Француза Алфу Кабу са последњег, 60. места бирала Атланта.

Ово је трећи пут да тројица играча Меге буду изабрана на НБА драфту.

На НБА драфту 2014. године су изабрани Никола Јокић, Василије Мицић и Немања Дангубић. Прошле године су такође тројица кошаркаша изабрана и то Тимоте Луваву-Кабаро, Ивица Зубац и Раде Загорац.

Кошаркаша Црвене звезде Џону Болдена је са 36. места на драфту изабрала Филаделфија, док Марко Гудурић није одабран.

Плејмејкера Универзитета Вашингтон Маркела Фулца са прве позиције на драфту одабрала је Филаделфија. Други пик је био Лонзо Бол (УЦЛА) кога су изабрали Лос Анђелес Лејкерси, док је Бостон са треће позиције изабрао Џејсона Тејтума са Дјука.

Са четвртог места Финикс је одабрао Џоша Џексона са Универзитета Канзас, док је Сакраменто са петог места бирао Диарона Фокса са Кентакија.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS DOKTOR KOŠARKE
Da je sreće mene bi dolazili pitati koje igrače treba kupiti ili prodati.Ne mislim na NBA draftu nego naši klubovi.Ja sam čovjek koji može da predaje košarku najvećim trenerima.Ja sam pisao čitave godine da Gudurić ne zaslužuje mjesto u timu Zvezde.On nema niti jedan kvalitet.Nezna voditi loptu, u odbrani ne postoji,šut nikakav.Ako je dobar momak ne znači da je dobar košarkaš.Moje mišljenje dijele većina košarkaških stručnjaka sa kojima sam pričao.Takođe isto mislim i o Dangubiću i Mitroviću.S tim što Mitrović pokazuje napredak.Takav je igrač i Micić ali nije u Zvezdi i dobro je.Jaramaz je suvo zlato Srpske košarke kao i Davidovac.Dobro da Bolden nije došo u Zvezdu.Vjerovatno će Teo u NBA jer je došo vesterman.Sa njim CSKA ne može ništa da osvoji jer je ispod prosjeka igrač.Mislim na Evro Ligu.Dovedite u Srpsku košarku Skoka i Stojanovića iz SAD.Srbiji treba čovjek koji će naučiti visoke igrače 3-4 kako da se oslobode protivnika i šutnu.Takav igrač je Mišković koji nema mali dribling.
Ako ti u niku piše doktor košarke
ne more da znači da išto o tome znaš, nego da si se primio. Legenda si majke mi!
nemoguce
pa guducic tako dobro igra da je jedno kolo dobilo po njemu ime - gudurino nisko kolo
straja
On igra kako igra ali bar IGRA a ti ....bar da znas da pises"imena I prezimena....itd I razred....a ni ostalo nije nesto....
Zikica
Ne bagrljaj... kakve veze ima da li je neko izabran na DRAFT-u... ima previse primera igraca koji nisu bili na draftu ali su ipak zaigrali u NBA da bi ti se to sad nabrajalo... kao sto ima previse primera igraca koji su izabrani u drugom krugu biranja i nisu nikad zaigrali u NBA... Guduric je svakako sjajan igrac i imace vise nego uspesnu karijeru... bez obzira da li je to NBA ili Evropa...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.