Почетна / Кошарка / НБА лига

Тренер Денвера: Јокић био потрошен, ово лето мора да одмори!

„Неопходно је да одмори и „очисти” главу и тело, а касније и ојача тело. Никола мора да ради на снази, дугује то тиму“
ФОТО: Ројтерс

Тренер Денвера, Мајк Мелоун, саветовао је српског кошаркаша Николу Јокића да пропусти предстојеће Европско првенство и посвети се индивидуалном раду и физичкој спреми.

Мелоун је, за разлику од клуба који је дао дозволу Јокићу да наступи за национални тим, рекао да би за играча Нагетса боље било одмори после напорне сезоне.

Одмор је најбољи лек, прошле године Никола је после репрезентације код нас дошао физички и ментално потрошен. После напорне руки сезоне отишао је у Србију и играо квалификације за Рио, а потом и на Играма. Наравно да је теретана последње место које је желео након тога – рекао је Мелоун америчким медијима.

Он је додао да је Јокић имао само седам дана одмора и да је то један од разлога зашто је тек од децембра играо у правој форми, иако је тек тада добио праву минутажу од тренера.

Неопходно је да одмори и „очисти” главу и тело, а касније и ојача тело. Никола мора да ради на снази, дугује то тиму – поручио је тренер Денвера, уз грешку јер је помешао Србију и Хрватску када је рекао да су изабраници Александра Ђорђевића на путу ка Рију елиминисали Италију после продужетака.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

revolution
odmor je za stare ...u njegovim godinama svaka pauza te usporava.....pitanje je samo sta on zeli....ako ne zeli u reprezentaciju treba da zamoli djordjevica da pauzira i kraj....da zamoli....a ne da otkaze u poslednji cas....mada je to raznjatovic skola....
joco
Pa on je već na odmoru od negde 10.aprila i biće do početka priprema reprenzetacije.Znači oko2 ili 2 ipo meseca.Ako se za to vreme ne odmori onda neznam kad će.
Bard
ma sta duguje bre vama, prodajete igrace kao kifle, sutra mozete u neki trejd i gotovo, a on pomoc igraca nije imao uopste, on duguje svojoj zemlji i reprezentaciji, medalja ostaje zauvek, a ta sprdnja od nba gde je sve dogovoreno unapred i onako denver nikad nece osvojiti prsten
iznogud
Jokić je na pragu da postane pravi Super Star u NBA, veći od bilo kog igrača sa ovih prostora, mislim da je dobrim delom i postao, fali mu još samo malo... Meni lično ne bi smetalo ako bi propustio jedno leto u reprezentaciji, mislim da imamo igrača koji mogu odigrati dobro umesto njega, meni više fali Bjelica na primer.
Bane
Pa što ne bi propustio sledeće tad i onako nema nikakvih reprezentativnih obaveza. Te floskule bitna je upravo ta sledeća sezona je smešno kad igrač ima 22 godine.
pa ok
I Gasol i Novicki i Parker i drugi su propustali ponekad reprezentativne nastupe, ne vidim koji je problem da Jokic to uradi ako ce to od njega napraviti boljeg igraca.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.